Remonstranten leeuwarden
Image default
Gezondheid

Belangrijkste redenen waarom mensen kiezen voor een vet bevriezing behandeling

De ontwikkeling van de revolutionaire en relatief nieuwe technologie die bekend staat als Cryolipolyse of vet bevriezen op Rbclinics.nl. Het werd geïnspireerd door de ontdekking dat kinderen die veel ijslolly’s aten wangvet verloren. Er werd ontdekt dat vetcellen kunnen afsterven bij vriestemperaturen. Het lichaam ontdoet zich dan normaal van de ter ziele gegane vetcellen. Door een applicator op de probleem plek te plaatsen, leveren vet vriesmachines nauwkeurig gecontroleerde koeling. Coolsculpting is de laatste jaren flink toegenomen, mensen beseffen dat het werkt dus informeren ze hun vrienden. Hier zijn de belangrijkste redenen waarom mensen voor een vet bevriezing behandeling gaan.

Effectieve vetreductie techniek

Omdat veel mensen genetisch vatbaar zijn voor het hebben van meer vetcellen in bepaalde regio’s, is het bijna onmogelijk om dit hardnekkige vet te verliezen door alleen regelmatig te sporten en een uitgebalanceerd dieet te volgen. De behandelingen die vetcellen bevriezen, helpen patiënten om een ​​slanker uitziende lichaamsbouw te krijgen. Op veel voorkomende probleemgebieden zoals de buik, de heupen, de taille, de benen, de rug, de armen, muffin toppen, bananenbroodjes en dubbele kin, kan cryolipolyse ongelooflijk effectief zijn. Het kan 2-3 behandelingen vergen om merkbare verbeteringen te zien, maar een merkbaar verschil kan vaak worden gezien met slechts één behandeling. Elke behandeling resulteert in een vetreductie van 20-25% per zone. Na 3 weken beginnen de resultaten zichtbaar te worden.

Permanent vet verlies

Het aantal vetcellen in het lichaam blijft stabiel vanaf de leeftijd van 18 jaar, je lichaam maakt geen nieuwe vetcellen aan om de cellen te vervangen die verwijderd zijn door middel van vet bevriezing behandelingen. Dit betekent dat als ze eenmaal weg zijn uit het behandelde gebied, ze niet meer terug kunnen komen. Ook tijdens Cryolipolyse-behandelingen zuigt de machine het vet in de applicator om de nauwkeurig gecontroleerde koeling tot 60 minuten op het gebied aan te brengen. Het is dus gemakkelijk om een ​​behandeling in uw schema in te passen, aangezien u geen vrije dag hoeft op te nemen.

Je ervaart geen pijn

Tijdens de eerste vijf minuten van de vet bevriezing procedure ervaren patiënten doorgaans een zeer mild, koud ongemak. Enkele uren na de procedure kan er wat lichte roodheid en ongemak in het te behandelen gebied zijn. Het te behandelen gebied kan wat pijn, blauwe plekken of zwelling ervaren. Deze verdwijnen echter binnen één tot vier weken.