Remonstranten leeuwarden
Image default
Vervoer en transport

Een veilige aanhanger voor alle bagage huurt u bij JobCar!

Hebben jullie de bestemming al bepaald of twijfelen jullie nog? We geven een tweetal tips. Hopelijk zijn jullie net zo enthousiast als wij. Allereerst Denemarken, een land dat net ietsje groter is dan Nederland. Het ligt ten noordoosten van ons land. Het gematigde zeeklimaat zorgt ervoor dat het in de winter, met name als de wind uit het oosten waait, erg koud kan zijn. De zomers zijn heerlijk warm dankzij diezelfde wind. Er zijn eindeloos veel bezienswaardigheden. We noemen Tivoli, het attractiepark in het centrum van hoofdstad Kopenhagen. Dyrehavsbakken is ’s werelds oudste attractiepark dat nog geopend is (de opening vond plaats in 1583!). Het park ligt aan de rand van Kopenhagen. Christiania is een zelfverklaarde semionafhankelijke enclave in de hoofdstad. Er wonen krakers, hippies, anarchisten, kunstenaars en anderen die zich niet (volledig) aan de Deense maatschappij willen aanpassen. Ook kasteel Kronborg en paleis Amalienborg zijn een bezoekje waard.

Populaire vakantiebestemming

Een tweede land dat we aanraden, niet voor niets al jaren populair, is Frankrijk. De natuur is prachtig en het eten overheerlijk. Er zijn veel leuke steden en er valt van alles te beleven en te zien. In het hele land vindt u eindeloos veel campings, waar het zeker ook voor de kinderen heerlijk vertoeven is. Populaire gebieden in het noorden zijn Bretagne en Normandië. In het zuiden zijn de Provence en de Côte d’Azur erg geliefd. Frankrijk is het hele jaar door een fijn land om naar toe te gaan. U kunt er wintersporten in de Alpen, wandelen in de omgeving van Clermont-Ferrand en zonnebaden in de contreien van Languedoc-Rousillon en Montpellier.

Aanhanger huren

Nog even terug naar JobCar. U kunt er naast een bagagewagen tevens een autotransporter huren. Zo’n aanhanger is geschikt om een auto van A naar B te verplaatsen. Wilt u het tuinafval of de oude meubels naar de milieustraat brengen? JobCar heeft verschillende open aanhangers in de verhuur.

https://www.jobcar.nl/