Face to face singles ontmoeten met speeddaten in Arnhem

Woon jij in Arnhem en wil je graag face tot face andere singles ontmoeten? Kom dan speeddaten in Arnhem! Met speeddaten ga je niet met maar 1 andere single op date, je hebt wel tussen de 15 en 20 dates! Een geweldige manier dus om snel veel andere singles te leren kennen.

Vind een maatje voor het leven

Wie wil het nou niet, een fijne partner hebben. Iemand aan wie je alles kan vertellen, je blij maar ook verdrietig bij kan zijn, je leven mee kan delen, je mooie herinneringen mee kunt maken en je kriebels door in je buik kan hebben. Gewoon een maatje voor het leven. Helaas lukt het niet iedereen om makkelijk een grote liefde te vinden. Is het jou tot nu toe ook nog niet gelukt? Misschien omdat je een erg drukke baan hebt waardoor je privé niet veel tijd hebt om regelmatig met 1 iemand op date te gaan, omdat je het gewoon niet zo makkelijk vindt om zomaar op vreemde mensen af te stappen of omdat je gewoon niet weet waar je moet beginnen. Wij  staan voor je klaar om je te helpen met onze succesvolle speeddate avonden.  

Onze speeddate avonden zijn ingedeeld in categorieën. De ene categorie is op leeftijd. Want je wilt natuurlijk wel mensen rond jouw eigen leeftijd ontmoeten. Wij hanteren de volgende leeftijdscategorieën: 22 tot 35 jaar, 30 tot 45 jaar, 40 tot 55 jaar en 50 tot 65 jaar. De andere categorie is geaardheid. Wij hebben voor zowel hetero’s, homo’s als lesbiennes de leukste speeddate avonden. Want vanzelfsprekend willen wij het voor iedereen mogelijk maken om zijn of haar fijne partner te vinden.  

Met alle singles op korte date

Elk speeddate event in Arnhem begint om 19.30 en duurt zo’n twee en een half tot drie uur. Tussen 22.00 en 22.30 is iedereen met elkaar op korte date geweest en is de avond afgelopen. Je hoeft dan nog niet meteen naar huis, als je het gezellig vindt kan je nog zelf een drankje doen met de andere singles. Wanneer je thuiskomt van onze gezellige speeddate avond heb je waarschijnlijk al een mail van ons ontvangen waarin staat of jij één of meerdere matches hebt gevonden. De contactgegevens van jouw match(es) staan hierin vermeld, je kan nu zelf de verdere weg met jouw match(es) bepalen.

 

https://speeddateinarnhem.nl/