Remonstranten leeuwarden
Image default
Bedrijven

In Den Haag 24/7 slotenmaker

Een 24/7 slotenmaker Den Haag is een slotenmaker dat 24 uur per dag en 7 dagen per week open is. Na de reguliere kantoortijden is het echter alleen bedoeld voor klanten met een spoedgeval dat niet kan wachten tot de volgende werkdag.

Spoedgevallen

Een spoedgeval voor een 24/7 slotenmaker Den Haag is bijvoorbeeld buitensluiting. Met buitensluiting wordt bedoeld een persoon die uit zijn of haar woning of bedrijf is gesloten. Dit kan om diverse redenen zijn gebeurd doordat die persoon sleutels is vergeten, kwijtgeraakt of omdat het slot kapot is. Het komt dan ook vaak genoeg voor dat de sleutel in het slot afbreekt en mensen op deze manier buitengesloten raken. Buitensluiting is natuurlijk een spoedgeval en het kan niet wachten tot de volgende werkdag en daarom kunnen mensen hiervoor gebruik maken van de diensten van een 24/7 slotenmaker Den Haag.

Inbraakschade

Een ander spoedgeval waar slotenmakers vaak voor gebeld worden is het herstellen van inbraakschade. De bewoners willen zich thuis weer gerust voelen en dit kan natuurlijk niet wanneer de slot van de deur nog gesloopt is. Een slotenmaker kan het gelukkig snel komen herstellen, ongeacht hoe laat het is of welke dag van de week het is.

slotenmaker-denhaag.nl/

locksecure.nl/