Remonstranten leeuwarden
Image default
Zakelijke dienstverlening

Specialist in opslag & transport; ambiënt en diepvries

Warehousing van ambiënte goederen of diepvries opslag in Nederland? Een bedrijf dat ook nog eens het vervoer regelt, nationaal en internationaal? Maak kennis met Frigo Group.

Of u nu op zoek bent naar een partner op het gebied van vriesopslag bij Amsterdam of vervoer van grote goederen naar Frankijk; Frigo is de juiste partner. De vrachtwagens van Frigo rijden vanuit alle uithoeken van het land met diverse producten richting allerlei bedrijven; groothandels, tussenhandelaren, distributiecentra en winkels. Frigo Group werkt met gekwalificeerde Nederlandse chauffeurs.

Het wagenpark van Frigo is moderne en vernieuwend. Er zijn diverse bakwagens en trekkers met opleggers (geconditioneerd en tautliners, waarvan enkelen zijn uitgerust met een Kooiaap of een kraan). Ook containertransport is mogelijk. Alle bakwagens en trekkers zijn voorzien van boordcomputers en voldoen aan milieueisen als Euro 6.

Indien mogelijk en gewenst kunnen vrachten gecombineerd kunnen worden. Groupage (Frans) betekent letterlijk bundeling. En dat is precies wat er gebeurd. Artikelen worden gebundeld vervoerd. Hieraan zijn veel voordelen gebonden. Allereerst wordt zo duurzaam mogelijk gereden: volle vrachtwagens rijden zo min mogelijk ritten via slimme routes. Voor de klant heeft dit een positief effect: de kosten worden over meerdere partijen verdeeld. Pluspunt is ook dat zowel kleine als grote aanbieders gebruik kunnen maken van het dienstenpakket van Frigo.

Ook in coronatijd kunt u op Frigo Group Logistics rekenen. De planningen lopen als vanouds door, ook al wordt door sommige medewerkers deels vanuit huis gewerkt. In het Frigo vrieshuis in Nieuw-Vennep golden altijd al strikte hygiënemaatregelen, maar die zijn nu extra aangescherpt en uitgebreid:

-anderhalve meter afstand;

-geen handen schudden;

-minimale kantoorbezetting;

-chauffeurs gebruiken de vergaderruimte als wachtruimte en gaan het bedrijf verder niet meer in;

-extra schoonmaakrondes.

Verder wordt het dragen van mondkapjes en het regelmatig wassen / desinfecteren van de handen dringend aangeraden. Personeel, relaties en bezoekers met verkoudheids- en griepklachten wordt verzocht thuis te blijven.

https://www.frigogroup.com/