Remonstranten leeuwarden
Image default
Woning en Tuin

Stijlvolle voor- en binnendeuren in verschillende maten van top labels

Zwarte binnendeuren met een industriële uitstraling of juist een klassieke look? Een deur met glas of toch liever zonder? Dit soort modellen en heel veel meer vind je op www.mijndeurenwinkel.nl. Merken om uit te kiezen in het zwarte binnendeuren-assortiment zijn: Austria, Berkvens, Skantrae, Svedex en Weekamp. Berkvens -een succesvol Nederlands familiebedrijf- heeft zich gespecialiseerd in binnendeuren. De productlijn is continu in beweging; actuele trends en ontwikkelingen worden op de voet gevolgd. Uniek zijn de na-stelkozijnen die zowel voor opdek- als voor stompe deuren op voorraad zijn. Berkvens kozijnen worden in een drietal wittinten gemaakt: kristalwit, rein-wit en gebroken wit. Zwart behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden. Berkvens geeft haar klanten maar liefst 10 jaar garantie.

Een Weekamp voordeur voldoet aan alle strenge eisen die tegenwoordig gelden. De consument die een nieuwe voordeur koopt, verwacht dat die is gemaakt van duurzame materialen én onder mens- en milieuvriendelijke omstandigheden. Hij of zij wil verder dat de deur veilig is (voorzien van het officiële politiekeurmerk!) en er stijlvol uitziet. Aan al deze eisen voldoen Weekamp voordeuren. Weekamp is een betrouwbare naam die al sinds 1985 toonaangevend is in de deurenbranche. Op iedere afzonderlijke deur geldt 6 jaar garantie. Binnendeuren, voordeuren en deurbeslag: Weekamp produceert het allemaal. We staan even stil bij het deurbeslag, ook wel hang- en sluitwerk genoemd. We hebben het dan over onderdelen met de volgende functionaliteiten:

-het afhangen van deuren;

-het openen en sluiten van deuren;

-het op slot doen van deuren.

Scharnieren, gehengen, sloten, grendels, schuiven, deurkrukken en de bijbehorende schroeven en spijkers: ze vallen onder de noemer hang- en sluitwerk. We kunnen ons voorstellen dat je niet zo kieskeurig bent als het om een spijker of schroefje gaat. De uitvoering van de deurgreep of -kruk is natuurlijk wel belangrijk. Er zijn allerlei materialen om uit te kiezen: RVS, aluminium, chroom en kunststof bijvoorbeeld. Zilverkleurig, wit en zwart zijn populaire kleuren. Op de Mijndeurenwinkel-site staan foto’s en beschrijvingen.

https://www.mijndeurenwinkel.nl