Remonstranten leeuwarden
Image default
Vakantie

Vakantiepark Sollasi, een fijn park midden in de natuur

Ben jij op zoek naar een fijn vakantiepark in Noordwijkerhout? Dan bevelen we het vakantiepark van Sollasi ten zeerste aan! Dit park is gesitueerd nabij het strand, de duinen, bossen en bollenvelden en ligt naast een prachtig groot meer. De ligging van het park is zeer groen en rustig. Vanuit je vakantiehuis loop je zo naar het meer en met 6 minuten fietsen sta je op het strand.

Bij vakantiepark Sollasi zijn twee persoons studio’s en vier- en zes persoons vakantiehuisjes te vinden. Zowel de studio’s als de huisjes zijn zeer comfortabel en uitgebreid ingericht. De huisjes zijn ook nog eens voorzien van een tuin en een schuurtje, waar je fietsen en strandspullen in kunt opbergen. Gasten van de studio’s kunnen de fiets opbergen in de fietsenstalling in het gebouw.

Het park beschikt over uitstekende faciliteiten. Er is een receptie met verhuur van fietsen. Kleding kan gewassen worden. Er is een restaurant gelegen op het vakantiepark en naast het vakantiepark, bij het meer, ligt ook een restaurant. Op de jeu de boules of tennisbaan kan je lekker een balletje slaan. Kinderen kunnen klimmen en klauteren in een van de speeltuintjes of een balletje trappen op een van de grasveldjes.

Honden zijn toegestaan in het park in de vakantiehuisjes. De omgeving van het vakantiepark is bij uitstek geschikt voor prachtige wandelingen met je hond. Je hond mag buiten het broedseizoen overal loslopen. Er is zelfs een stuk strand in de buurt waar honden het hele jaar door los mogen lopen! Zelfs je paard kan je meenemen op je vakantie bij Sollasi. Vlakbij je vakantiehuisje ligt een manege waar je je paard kan stallen. Vanuit de manege wandel je zo de natuur in en kan je heerlijke buitenritten maken.

Camping Sollasi

Wanneer je een camping in Noordwijkerhout zoekt ben je bij Sollasi ook op het goede adres. Sollasi heeft namelijk niet alleen een vakantiepark maar ook een camping, welke naast het vakantiepark ligt. Uiteraard beschikt de camping ook over uitstekende faciliteiten.

Boek nu je vakantie en ga genieten van dit unieke stukje Nederland!

 

https://www.sollasi.nl/

Gerelateerde artikelen

Boerencamping in Haaksbergen voor uw vakantie