Van der Valk, voor het hele gezin!

Op zoek naar een onvergetelijke vakantie samen met het hele gezin? Dat is nog niet zo makkelijk. De keuze is namelijk enorm groot. Gaat u voor een vakantie in eigen land? Of maakt u liever een verre reis? Daarbij stopt het kiezen nog niet, want wat voor accommodatie heeft uw voorkeur?

Als u met het hele gezin op vakantie gaat is een familiekamer in een hotel de ideale oplossing. Voor familiekamers kunt u terecht bij Van der Valk. Zo bieden de Van der Valk hotels familiekamers aan met een tussendeur. U beslist hierbij zelf of u de deuren openlaat voor één grote kamer of dat u de deuren sluit voor meer privacy. Overnacht u toch liever in een luxe familiekamer? Zoals een ruime kamer met in de badkamer een heerlijk ligbad en op de slaapkamer een grote flat screen tv? Dan is een familiesuite de ideale kamer voor u. 

Tijdens uw verblijf kunt u gratis gebruik maken van de faciliteiten die het hotel aanbiedt. Zo genieten de kinderen van een duik in het zwembad, terwijl de ouders kunnen bijkomen in de sauna. Daarnaast is er genoeg te beleven rondom de Van der Valk hotels. Bezoek samen met het gezin een pretpark of neem een kijkje in de steden. Na een dagje weg kunt u in het hotel genieten van een uitgebreid à la carte of Live Cooking diner. Van der Valk heeft ook aan zijn jongste gasten gedacht. Zo kunnen de kinderen tijdens het diner spelen in de speelhoek. Na het diner kunt u genieten van een optimale nachtrust in een van de moderne/luxe kamers van het hotel.

https://www.valkverrast.nl/