Remonstranten leeuwarden
Image default
Aanbiedingen

Bang om al uw bedrijfsgegevens kwijt te raken? Met Disaster Recovery zit u altijd goed!

Bang om al uw bedrijfsgegevens kwijt te raken? Met Disaster Recovery zit u altijd goed!

Alle bedrijfsgegevens van het één op het andere moment kwijtraken… Het is waarschijnlijk de allergrootste nachtmerrie van iedere ondernemer. Want hoe haalt u al die gegevens weer terug, zonder dat het ontzettend veel tijd, geld en moeite kost?! Bent u ook bang om al uw bedrijfsgegevens kwijt te raken? Verdiep u dan eens in Disaster Recovery services, want met Disaster Recovery zit u altijd goed.

 

Wat is Disaster Recovery?

Zoals al wel een klein beetje uit de naam kan worden opgemaakt, wordt Disaster Recovery ingezet om de continuïteit van een organisatie te kunnen waarborgen mocht er zich ooit een keer een calamiteit voordoen. Bijvoorbeeld wanneer u uw gegevens kwijt bent geraakt als gevolg van stroomuitval of een brand, maar ook als gevolg van menselijke fouten of steeds vaker voorkomende cyberaanvallen bijvoorbeeld. Met Disaster Recovery wordt er als het ware een kopie gemaakt van uw gehele virtuele omgeving, dus alle data, applicaties, netwerken en systemen. Deze kopie wordt op een andere, beveiligde locatie opgeslagen. U kunt het dus zien als een soort back-up dat bij nood teruggezet kan worden. Zo hoeft u niet bang te zijn dat uw bedrijfsgegevens volledig verloren gaan in het geval van een calamiteit. 

 

Disaster Recovery als een MSP dienst

Disaster Recovery wordt tegenwoordig ook als een MSP dienst aangeboden door verschillende webhosts. Fundaments is daar een mooi voorbeeld van. Dit bedrijf biedt Disaster-Recovery-as-a-service aan, wat inhoudt dat u voor een vaststaand bedrag per maand of jaar kunt profiteren van de Disaster Recovery services die dit bedrijf aanbiedt. Het kiezen voor een dergelijk ‘as-a-service’-pakket brengt enkele belangrijke voordelen met zich mee.

 

Waarom kiezen voor Disaster Recovery van Fundaments?

Met de Disaster Recovery van Fundaments bent u altijd verzekerd van een uitstekende service en support die 24 uur per dag, 7 dagen in de week en 365 dagen per jaar te bereiken is. Het betreft hier een flexibel inzetbare dienst, die zowel op bedrijfslocatie als in de Cloud kan worden ingezet. De Nederlandse Tier3+ datacenter locaties van waaruit deze diensten worden aangeboden zijn op het hoogste niveau beveiligd. Bovendien profiteert u van een volledige certificering. Omdat u naar gebruik betaalt, heeft u een maximale controle over uw gemaakte kosten. Genoeg redenen dus om vandaag nog te kiezen voor Disaster Recovery!

 

https://www.fundaments.nl/