Remonstranten leeuwarden
Image default
Aanbiedingen

Een zwembad schoonhouden doe je zo

Heerlijk een duik nemen in je eigen achtertuin is de droom van velen. En nu de zomers in Nederland steeds langer en warmer worden, is een zwembad ook geen overbodige luxe meer. Als je het te warm hebt kan je heerlijk plonsen en afkoelen in het heerlijke koude water. Maar er zit ook een keerzijde aan een zwembad, het onderhoud kan namelijk veel werk zijn. Er kunnen heel snel bladeren, beestjes of takjes in vallen. Gelukkig hebben wij hier de ideale oplossing voor! Wil je weten wat? Lees dan snel door.

Een schoon zwembad aan de hand van een afdekzeil
Een vies zwembad komt doordat er van alles in het water waait en er verschillende beesten in kunnen vliegen of terechtkomen. Helemaal als je er een half jaar geen gebruik van maakt, is het voor het zwemseizoen begint nodig om het zwembad weer schoon te maken en eventueel op te warmen. Dit onderhoud kost minder tijd als je gebruik maakt van een afdekzeil zwembad.. Een afdekzeil houdt namelijk al het vuil tegen, waardoor je alleen nog de bodem hoeft schoon te maken, maar niet van alles uit het water hoeft te halen. Tijdens het zwemseizoen kunt je het afdekzeil ook gebruiken om de temperatuur op peil te houden. Een win-win situatie.

Verschillende soorten
We hebben verteld over een afdekzeil, maar wat is het nou eigenlijk? Een afdekzeil is een stuk stof waarmee je goederen als aanhangers kunt afdekken, maar ook tuinmeubels en dus zwembaden. De afdekzeilen fungeren als windbreker, houden vuil tegen en zijn waterafstotend. Met behulp van verschillende bevestigingsmaterialen, kun je het afdekzeil bevestigen. De bevestiging kan per functie anders zijn, omdat het bij de een iets op de plaats moet houden en bij de ander puur voor schaduw bijvoorbeeld moet zorgen.

Meer informatie over een afdekzeil
Wil je graag meer weten over een afdekzeil? Of weet je niet goed welk formaat je het beste kunt aanschaffen? Neem dan gerust een kijkje op de website van Nettenshop. Deze partij heeft aan ruim assortiment aan afdekzeilen, waardoor de maat die jij nodig hebt er zeker tussen zit. Als je een vraag hebt, beantwoorden de specialisten van Nettenshop heb graag!

 

https://www.nettenshop.nl/