Remonstranten leeuwarden
Image default
Zorg

Fijne ziektekostenverzekeraar voor uw regio

Bent u overgestapt van ziektekostenverzekeraar, of bent u bij uw huidige zorgverzekering gebleven? Overstappen van zorgverzekeraar doet u in de meeste gevallen aan het einde van het jaar. In sommige gevallen is het mogelijk om tussendoor een andere verzekering te kiezen. Bijvoorbeeld voor mensen die 18 zijn geworden. Zij zijn vanaf dat moment niet meer via hun ouders verzekerd en mogen direct zelf een zorgverzekering naar keuze afsluiten. Wie in Gelderland of Overijssel woont, kan kiezen voor regionale ziektekostenverzekeraar Salland. Bij ons kunt u altijd rekenen op een kwalitatieve zorgverzekering tegen een lage premie.

Voordelige basisverzekering

Bij Salland vinden we het belangrijk dat iedereen de zorg kan ontvangen die nodig is. Daarom betaalt u bij ons niet meer voor uw basisverzekering als u een hogere leeftijd heeft of kampt met een slechte gezondheid. Goede zorg moet toegankelijk zijn. Wij helpen u dan ook graag bij het vinden van de juiste zorg bij u in de omgeving. Hierbij letten we ook op de lengte van wachtlijsten. En door zelf in gesprek te gaan met de zorgverleners, weten we precies waar u terecht kunt voor de beste zorg.

Salland is er voor u

Salland is een kleinschalige zorgverzekeraar en dit heeft een aantal voordelen. Zo kunnen we er echt zijn voor onze klanten. Daarbij geeft het de mogelijkheid om een bijdrage te leveren aan de zorg in onze regio. We maken afspraken met zorgaanbieders en investeren in diverse zorginitiatieven. Bij Salland kunt u altijd een verzekering vinden die bij u past. We hebben vier aanvullende verzekeringen samengesteld en u heeft daarnaast de keuze uit drie tandartsverzekeringen. Als u niet weet welke verzekering het beste is voor u, dan denken we graag met u mee. Neem dus gerust contact op met ons, zodat we u verder kunnen helpen.

https://www.salland.nl/