Remonstranten leeuwarden
Image default
Aanbiedingen

Herenkleding: 4 musthaves voor elke man

Herenkleding: 4 musthaves voor elke man

Mooie kleding voor mannen is tegenwoordig erg belangrijk en tegelijkertijd erg moeilijk. Je kleed je uiteraard in eerste instantie voor jezelf en niet voor een ander. Maar het is toch leuk als degene op wie we een indruk willen maken net zo enthousiast zijn van jouw kledingstijl en kleidingkeuzes als jijzelf. Toch? In deze blog ontdek je wat vrouwen het liefst willen zien in herenkleding. Met deze tips ga je nooit meer de fout in met je herenkleding en zie je er altijd goed uit. Lees je mee?

Een chino

Er is niets mis met een spijkerbroek. Toch is het verstandig om wat meer smaken in je kast te hebben hangen. Op sommige momenten is een spijkerbroek namelijk net wat te basic. Een chino kun je zowel casual als formeel dragen. Een chino zit comfortabel en kun je gemakkelijk combineren. Ga je voor een meer relaxte look? Combineer een chino dan met een paar sneakers en een T-shirt. Mag het wel wat formeler? Kies dan voor een colbert of overhemd en een paar nette schoenen.  

Witte sneakers

Je hoeft echt niet altijd nette schoenen te dragen, dat willen vrouwen vaak helemaal niet. Sneakers zijn prima, vooral klassieke sneakers doen het vrijwel altijd goed. Een veilige maar toch stijlvolle keuze. Zorg er daarom voor dat je altijd een goed paar witte sneakers in je kast hebt, die je met vrijwel alles kunt combineren.

Denim

Denim is ook al zo’n klassieker die nooit zal verdwijnen. Je kunt een denim jeans aandoen, of een denim overhemd. Dit is ook weer eindeloos te combineren. Of ga voor een denim jacket, nog zo’n stijlvol en klassiek item. Een van de meest eenvoudige en tegelijkertijd stijlvolle outfits voor mannen is toch wel de klassieke denim met boots en een wit t-shirt, zoals James Dean. Hiermee sla je nooit de plank mis.

Accessoires

Ja, vrouwen houden van sieraden bij mannen. Maar wel alleen als er over na is gedacht en het stijlvol is. Ze houden over het algemeen niet van allerlei schreeuwende kettingen, armbanden en horloges. Hou het subtiel, less is more. Dat geldt eigenlijk voor alles op het gebied van herenkleding, maar zeker ook voor je sieraden. Het moet je outfit afmaken, niet de aandacht stelen.

 

https://www.nummerzestien.eu/