Remonstranten leeuwarden
Image default
Aanbiedingen

Kies de ideale voetbaltafel voor jou!

Tafelvoetbal is een erg populair spel voor veel gezinnen, vriendengroepen en bedrijven. Het is heerlijk om af en toe een fanatiek potje tafelvoetbal te spelen. Tafelvoetbal werkt net als echt voetbal: het doel is om de bal in het doel van het andere team te krijgen. Dit kan erg spannend worden en zorgt dus voor de leukste momenten met familie, vrienden of collega’s. Maar welke voetbaltafel is ideaal voor jou? Er is namelijk erg veel keus en het kan dus moeilijk zijn om een juiste tafel uit te kiezen. Wij helpen jou graag verder met het kiezen van de perfecte voetbaltafel.

 

Het spel

Het spel is gebaseerd op echt voetbal. Je speelt in twee teams en het doel is om de bal in het doel van het andere team te krijgen. Dit doe je door statische poppetjes te bewegen door middel van het draaien aan een stok waar deze poppetjes aan vast zitten. Meestal wordt het spel gespeeld door 2 of 4 mensen, maar het kan ook met meer. Je speelt in twee teams, dus het is dan vaak 1-tegen-1 of 2-tegen-2. Wanneer er is gescoord krijgt het team een punt. Wie het eerste alle punten heeft (meestal 10 of 15) is de winnaar!

 

De verschillende merken

Voor elke situatie is er wel een voetbaltafel te krijgen. Iedereen heeft namelijk weer andere eisen voor een voetbaltafel. Wanneer je thuis een voetbaltafel wil, kan het bijvoorbeeld handig zijn om een opklapbare tafel te kopen zodat je hem makkelijk op kan bergen zodat hij niet in de weg staat. Maar wanneer je een spelletjescafé runt, wil je misschien liever grote, sterke tafels van een hoge kwaliteit, die werken met een muntinworp. Er zijn dan ook veel verschillende merken waar je uit kan kiezen, zoals JD Games of Deutscher Meister. 

 

Tafelvoetbaltafel kopen

Ben je enthousiast geworden en wil je graag een voetbaltafel aanschaffen? Er zijn veel webshops waar je terecht kan voor de ideale voetbaltafel voor jou. Houdt bij het uitkiezen van een tafel dus vooral rekening met in welke situatie je hem gaat gebruiken, en denk ook aan de grootte en de kenmerken. En vooral: veel speelplezier!

 

https://www.voetbaltafel.nl/

Gerelateerde artikelen

Microdosing met Psilocybine Truffels doe je bij 24high.nl!

6 tips dameskleding shoppen Staat er een shopdagje op de planning of wil je je garderobe aanvullen?

Herenkleding: 4 musthaves voor elke man