Remonstranten leeuwarden
Image default
Aanbiedingen

Laminaat (voor de woonruimte)

Eindelijk is het zo ver, alle wanden hebben een frisse kleur, de kozijnen zijn van wit naar zwart geverfd. Nu is het tijd voor een nieuwe vloer. Een onderhoudsvriendelijke vloer met een stoere houtlook. Je gaat kijken voor een mooi laminaat, geschikt voor je woonkamer en die matched met je nieuwe interieur. Ga hiervoor naar een speciaalzaak, daar heb je veel keus en daar weten ze ook welk laminaat geschikt is voor de woonruimte, waar vaak intensief wordt geleefd.

Wat zijn de voordelen van laminaat in de woonruimte?

Koop je laminaat van de juiste kwaliteitsklasse voor je woonkamer dan kun je hier jarenlang plezier aan beleven. Naast dat je laminaat snel stof en vuilvrij hebt, blijft de vloer ook mooi door de sterke toplaag. Deze is tegenwoordig van kunststof en kan tegen een stootje. De toplaag is vuilwerend en krasbestendig. 

Door moderne technieken, zijn de fotoprints op het laminaat ook veel realistischer geworden. Je ziet veel minder repeterende planken en zijn de kleuren veel natuurlijker. Omdat de toplaag vaak voorzien is van een profiel, die overeenkomt met de nerven en noesten in een houtlook laminaat maakt dit de vloer realistischer. Laminaat is haast niet meer te onderscheiden van een echte houten vloer. Zo heb je de voordelen van een laminaat vloer met de looks van een echte houten vloer.

Laminaat voor een modern interieur.

De nieuwste trendvloeren in laminaat hebben een rustieke of robuuste houtlook. Daarbij zie je veel white wash vloeren. Dit laminaat past in elk interieur en optisch zal de woonruimte hier ook nog eens groter door lijken. 

Helemaal nieuw en hot is het visgraat laminaat. De houtlook van dit laminaat is ook rustiek en de vloer is in verschillende kleuren te koop. Schitterende vloeren die de woonruimte een luxe uitstraling geven. Ben je handig? Dan kun je de vloer ook zelf leggen, maar omdat er bij deze vloer linker en rechter vloerdelen zijn is het misschien handiger om de vloer te laten leggen. in visgraatvorm leggen gaat toch net iets anders dan een laminaat leggen in plankenvorm.

Hoe leg je zelf een laminaatvloer?

Laminaat leg je op de juiste ondervloer op een egale dekvloer. Bij kleine oneffenheden maak je gebruik van viltplaten of Xps platen. Bij elk soort laminaat zit een duidelijke leghandleiding. Lees dit even goed door want elk klik systeem kan net even iets anders werken. Let er wel op dat laminaat ook vrij van muren en andere obstakels moet liggen. Zo blijft de vloer ook mooi liggen. Na het leggen dek je de zijkanten altijd af met plinten. Zo krijg je een mooie vloer die gemakkelijk in onderhoud is. 

Goedkoop laminaat van de juiste kwaliteit.

Weet je nog niet precies welk soort het beste bij jouw woning, interieur, smaak en leefstijl past. ga dan een naar een speciaalzaak. Hier heb je een ruimte keuze in veel verschillende collecties zodat er voor jou altijd wel een mooie vloer te vinden is. Ga daarom eens naar Bebo Parket. In de enorme showrooms vind je de nieuwste vloeren. Omdat de vloeren allemaal door eigen inkopers ingekocht worden en er vooral groots wordt ingekocht, kunnen de prijzen laag zijn. Daarbij kun je hier ook terecht voor de randartikelen zodat je alles onder één dak kunt kopen.

 

https://www.beboparket.nl/