Remonstranten leeuwarden
Image default
Bedrijven

LED Design Holland is dé LED specialist

Wil je meer weten over industriële  LED verlichting en de besparingsmogelijkheden van LED lampen? Het LED Design Holland-team kan je er alles over vertellen. Led Design Holland is een ervaren vakman als het om LED gaat.  Ondernemers uit allerlei branches kloppen aan voor een lichtplan op maat en de complete installatie daarvan. Denk aan Retail, horeca en automotive. LED is de afgelopen jaren uitgegroeid tot meest verkochte lamp in ons land. Doordat LED lampen op elektroden werken, is er geen verspilling van warmte. Een LED lamp is energiezuinig en efficiënt. Je mag ervan uitgaan dat een lamp 25 jaar meegaat. Er zijn zowel witte als blauwe, infrarode en meerkleurige LED’s verkrijgbaar.

Als jij besluit over te stappen op kantoorverlichting LED, krijg je met meer dan de hierboven genoemde voordelen te maken. Zo geeft een LED lamp direct goed licht. Van een opwarmtijd is geen sprake. Qua lichtsterkte is er veel variatie. Kijken we naar de fitting, ook dan is er van alles mogelijk: E27 (grote fitting), E14 (kleine fitting), GU10 (bajonetsluiting) en GU5.3 / MR16 (bipin-voet / steekvoet). En dan het soort lamp. Ga je voor LED dan heb je de keuze uit spots, strips, dim-modellen, buitenlampen, panelen, Tl’s en kweeklampen.

Met meerdere LED lampen in een interieur kun je mooie accenten plaatsen. Je zet delen van de ruimte letterlijk in de spotlight, andere hoeken voorzie je van een subtiele lichtbron. Andere functies van LED verlichting kunnen zijn: het creëren van sfeer, het uitlichten van bepaalde producten en een winkel / hal / kamer als geheel presenteren. Als basis- of decoratieve verlichting kan LED ook prima dienen.

Led Design Holland gaat nooit over één nacht ijs. Er is altijd eerst een kennismakingsgesprek waarin jij je ideeën op tafel kunt leggen. De LED Design Holland medewerkers informeren je over de mogelijkheden, de termijn waarbinnen een en ander gerealiseerd kan zijn en het prijskaartje. Heb jij interesse? De Led Design Holland servicedesk is telefonisch te bereiken op 076 – 888 3300. Een mail kun je richten aan info@leddesignholland.nl.

https://www.leddesignholland.nl