Remonstranten leeuwarden
Image default
Aanbiedingen

LED panelen voor in huis

LED panelen voor in huis

Ben je op zoek naar een duurzame en sfeervolle verlichting voor de woonkamer, eetkamer of keuken? Kies dan voor een LED paneel. Het is een echte blikvanger in het interieur en biedt nog vele andere voordelen. Je hebt bijvoorbeeld de optie dat LED lampen dimbaar zijn om voor een gezellige stemming in huis te zorgen. Daarnaast zijn er verschillende tinten wit die je kunt kiezen.

Wat is het verschil tussen LED’s en gloei– of halogeenverlichting

In vergelijking tot een ouderwetse gloei- of halogeenlamp bespaar je met LED verlichting een hoop energie. Hoe komt dit nou eigenlijk? Een LED lamp zet maar liefst 90 procent van de stroom om naar licht, terwijl dit bij gloei- of halogeenlampen nog geen 10 procent is. De meeste energie gaat verloren aan het opwarmen van de lamp. Vandaar ook dat je de lamp niet aan kunt raken als ze een langere tijd hebben gebrand.

LED panelen voor je bedrijf

Het is niet alleen duurzaam omdat LED verlichting minder stroom verbruikt. Je hebt nog vele andere pluspunten. Daardoor dat je het licht op de situatie af kunt stemmen zijn LED panelen flexibel inzetbaar. Helder wit (4000k) stimuleert de concentratie en is dus er geschikt voor werkruimtes zoals kantoren of klaslokalen. Daarentegen wordt koud wit (6000k) vaak gebruikt als je goed zicht nodig hebt wanneer je bijvoorbeeld gedetailleerd werkt doet. 

Verschillende maten en lichtkleuren 

Wil je een vrolijke omgeving creëren? Dan kun je voor een RGB-CCT LED paneel kiezen. Je kunt de kleuren individueel instellen zodat ze bij jouw persoonlijke stijl en smaak passen. Heb je in de koude winter bijvoorbeeld zin in warme kleuren, kun je voor rood of geel kiezen. In de zomer is dit waarschijnlijk andersom, als het buiten warm is heb je ’s avonds juist zin in een koelere kleur. Je kunt vanzelfsprekend ook gewoon jouw lievelingskleur gebruiken! 

Neem contact op met de klantenservice

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf of eigen huis? Bekijk dan eens de website ledlichtstunter.nl. Binnen dit brede assortiment is er zeker ook een LED paneel te vinden, dat perfect binnen jouw smaak past. Bestellen kan binnen enkele kliks en is daadwerkelijk een kinderspel. Mocht je van tevoren nog vragen hebben over een bepaald product of over de installatie van een LED paneel, dan ben je bij de ervaren medewerkers aan het juiste adres. Met een bundel aan kennis en expertise is Ledlichtstunter dé specialist in LED verlichting.