Remonstranten leeuwarden
Image default
Mode en Kleding

Mannen en een tas. Welk model kies je voor?

Mannen en een tas. Welk model kies je voor? 

Net als vele vrouwen kunnen de meeste mannen tegenwoordig ook niet meer zonder een tas. Voor iedere man is er wel een perfecte tas te vinden. Er zijn verschillende merken, stijlen en modellen verkrijgbaar met ieder weer hun eigen mogelijkheden. Wij vertellen je wat de meest gangbare opties zijn. Het kiezen laten we dan aan jou over.

De Paperbag

We willen één type tas met je bespreken en daarnaast nog twee modellen. De Paperbag is een tas die in verschillende stijlen verkrijgbaar is. Hij is verkrijgbaar als rugtas, schoudertas en crossbody tas. De Paperbag van Myomy is gemaakt van fair trade leer dat op een eerlijke manier verkregen is en wordt gelooid met oog voor een beter milieu. De paperbag heeft meerdere vakken en er is de mogelijkheid voor een laptop vak. Houd bij het kiezen van een Paperbag met laptopvak wel rekening met het formaat van jouw laptop. De Myomy Paperbag is een zeer kwalitatieve tas die jaren met je mee kan.

De schoudertas

Een schoudertas is ideaal als jij snel bij jouw spullen wilt kunnen. Er zijn verschillende soorten en stijlen schoudertassen verkrijgbaar. Eerdergenoemde Myomy Paperbag is ook in deze stijl verkrijgbaar, maar dat is natuurlijk niet de enige. Schoudertassen vind je in allerlei materialen, van leer, vegan leer tot textiel. Daardoor kun je met een heren schoudertas alle kanten op qua looks en stijl.

De comfortabele crossbody

Wil jij meer comfort? Ga dan voor een crossbody tas. Vooral als je tas vaak vol zit is het handig om te kiezen voor een crossbody tas brede band. Deze tassen zijn ook verkrijgbaar met een extra gewatteerde band. Op die manier heeft jouw schouder zo min mogelijk te lijden onder het gewicht van je tas. Veel van wat we schreven over de schoudertas is ook van toepassing op de crossbody tas. Het grootste verschil zit hem eigenlijk in de lengte van het hengsel. 

Wat is belangrijk?

Als je voor je werk een nieuwe tas zoekt ga dan voor een schoudertas of een crossbody tas die ruim genoeg is voor bijvoorbeeld je laptop. Verder is het niet fijn om een te grote of te kleine tas te kiezen omdat je dan je spullen iedere keer moet zoeken of ’s morgens niet in je tas krijgt. Denk bij het kiezen van een nieuwe tas aan welke stijl bij je past, welk formaat en vul dit aan met jouw eigen wensen en eisen. Op die manier vind jij vanzelf jouw perfecte nieuwe tas. Weet jij al welke tas bij jou past?

 

Gerelateerde artikelen

De voordelen van Kipling tassen

Waarom dragen vrouwen een bh?