Remonstranten leeuwarden
Image default
Mode en Kleding

Waarom dragen vrouwen een bh?

Waarom dragen vrouwen een bh?

De reden waarom vrouwen een bh dragen, die is natuurlijk voor velen van ons ontzettend vanzelfsprekend. Toch zijn er ook veel vrouwen, die ervoor kiezen dit niet te doen. Of dit verstandig is, dat zullen ze helemaal zelf moeten weten uiteraard. Wel weten we, dat het naast een stuk mooier oogt, ook een stuk praktischer is. Je kunt je namelijk voorstellen, dat wanneer jij een flinke cupmaat hebt, het niet heel praktisch is wanneer je achter je bureau zit op kantoor en borsten hangen op je bureau. Kortom, redenen genoeg om het dus wel te doen. Mocht je nog niet overtuigd zijn, dan hebben we hier nog een aantal redenen voor je op een rijtje gezet.

Een bh zorgt voor comfort

De voornaamste reden waarom vrouwen een bh dragen, dat is om het comfort. Het maakt dan niet uit of het gaat om een normale bij of een voorgevormde voedingsbh. Een bh geeft ons namelijk een hoop gemak, zoals in het normale dagelijkse leven al eventueel na een medische ingreep. Wanneer je onder het mes bent geweest, zullen je borsten na verloop van tijd gaan opzwellen. Daarnaast is het ook zaak dat ze weinig tot niet worden belast. Door het dragen van een compressie bh kun je hier ook daadwerkelijk voor zorgen. Wanneer je dan geen bh draagt, zal is dit niet alleen een gevoeliger, maar kan het ook het genezingsproces verstoren.

Uitstraling

Het is natuurlijk een heel verschil of jij rondloopt op kantoor met een strak shirt zonder bh of een shirt met super push up bh. Uiteraard is het niet alleen voor jezelf prettiger, maar voorkomt het ook vervelende situaties. Je kunt je voorstellen, dat wanneer jij ervoor kiest geen bh te dragen, dit kan zorgen voor ongemakkelijke moment. Dus naast het feit dat je kleding er simpelweg gewoon een stuk mooier door zit, is het ook een stuk prettiger voor je omgeving om gewoon een bh te dragen.

Beter voor je lichaam

Het dragen van een bh zorgt voor de ondersteuning van je borsten. Doe je dit niet, dan zal dit gewicht moeten worden opgevangen door de rest van je lichaam. Nu zal dit bij een kleinere cupmaat niet direct een probleem zijn, maar je kunt je voorstellen wat er gebeurt wanneer je bijvoorbeeld cupmaat D of E hebt. Kortom, niet heel bevorderlijk dus. Wees dus verstandig en draag gewoon een bh. Uiteraard kun je wanneer je thuiskomt rustig een keer je bh uitdoen, maar zorg er wel voor, dat jij je lichaam dan niet meer te zwaar belast.

 

Gerelateerde artikelen

Mannen en een tas. Welk model kies je voor?

De voordelen van Kipling tassen

Ga voor toffe sneakers bij schoenenwinkel Ermelo