Remonstranten leeuwarden
Image default
Aanbiedingen

Microdosing met Psilocybine Truffels doe je bij 24high.nl!

Paddo’s en Truffels bevatten de werkzame stof psilocybine. Psilocybine/Psilocine is een tryptamine en is verantwoordelijk voor de psychedelische/hallucinerende werking. Na inname van een paddo of een truffel wordt de psilocybine door het lichaam afgebroken tot psilocine. Psilocine (4-HO-DMT) lijkt, qua chemische structuur, erg veel op die van serotonine. Door deze gelijkenis wordt de psilocine cel door de serotonine receptoren aangezien voor serotonine. Op het moment dat de psilocine cel zich aan de receptoren bindt, begint de psychedelische magische werking in te treden.

Gebruik van microdosing Psilocybine Truffels

Het makkelijke van de microdosering verpakking is dat de dosissen al afgewogen zijn. Ze zijn vacuüm individueel verpakt en zo uit de verpakking te consumeren. Om maximale resultaat te behalen met de microdosering van magische truffels is het verstandig de truffels volgens het gebruikersschema minimaal één tot maximaal twee maanden in te nemen. Het best is om de dosis in de ochtend op een lege maag in te nemen. Veel gebruikers van microdosing ervaren toename van energie. Vandaar dat het wijs is om de micrososis truffels niet in de namiddag of voor het slapen gaan in te nemen.

Wijk niet af van het gebruikersschema!

Het lichaam zal bij dagelijkse inname van een microdosis truffels tolerantie voor psilocybine opbouwen. Dit tolerantieproces is precies wat je niet wilt. Als het lichaam eenmaal tolerantie heeft opgebouwd, er aan gewend is geraakt om dagelijks truffels binnen te krijgen, dan zullen de effecten afzwakken omdat het lichaam zich heeft leren aanpassen aan de stof psilocine. Hierdoor zullen er grotere dosissen truffels genomen moeten worden om dezelfde effecten te verkrijgen. Psilocybine wordt binnen twee dagen volledig afgebroken door het lichaam. Geef het lichaam niet de kans om tolerantie op te bouwen, houd je aan het schema en laat de magie van de truffel zijn werk doen.

Microdosering Psilocybine Truffels van 24High

De microdosering psilocybine truffels van 24High zijn van allerhoogste kwaliteit en vervaardigd door experts met vele decennia aan ervaring. De microdosissen psilocybine truffels van Microdosing XP zijn 100% natuurlijk en vrij van pesticiden en chemicaliën. Het bestellen van hun producten kan eenvoudig, snel en goedkoop. Alle producten op hun website worden discreet verpakt verzonden!

https://www.24high.nl/