Remonstranten leeuwarden
Image default
Beauty en verzorging

Pigmentvlekken kun je eenvoudig laten weghalen door een pigment behandeling

Heb jij pigmentvlekken dat jij niet meer wilt hebben? Je kunt ze laten weghalen bij huidtherapie Eemland. Je kunt de vlekken permanent weghalen en je kunt ze voor alleen het oog weghalen. Het alleen weghalen voor eventjes voor het oog heet camouflagetherapie en als je het definitief weg wilt halen dan heet het een ipl behandeling. Je hebt meerdere soorten pigmentvlekken dat jij kunt laten behandelen. Je hebt ouderdomsvlekken, zwangerschapsmasker,  postinflammatoire, cafe-au-lait vlek en een vitiligo. Je hebt meerdere soorten behandelingen dat zij voor je kunnen uitvoeren. Ze gaan eerst een gesprek met je aan en gaan ze kijken welke behandeling het best bij je huidaandoening past.

Hoe krijg ik een vlek en op welke manieren kan ik het weghalen?

Je kunt het krijgen door als je teveel zon en uv straling binnenkrijgt. Dit zijn de manieren als je gezond bent maar alsnog dit soort huidaandoeningen krijgt. Ouderdomsvlekken zijn vlekken dat je krijgt als je oud bent, je krijgt ze op je gezicht, rug of handen. Ze gebruiken een soort laser en het gaat er eerst donkerder uit zien. Na een paar weken kun je de huidaandoening helemaal niet meer zien. Je kunt het ook krijgen door ouderdom, na de zwangerschap, door acne of een andere huidaandoening, een die je al bij de geboorte had en witte vlekken dat je ook kunt krijgen voor geen reden. Je hebt wel 20 verschillende behandelingen die huidtherapie Eemland kan doen. Bijna elke behandeling heeft wel met een andere huidaandoening te maken. Heb jij ook een huidaandoening dat niet op de website staat? Je kunt een gesprek aan of zij het wel of niet voor je kunnen gaan behandelen. Ga naar de website voor meer informatie!

Vitiligo

Vitiligo is een huidaandoening waar je niks dus aan kunt doen. Het zijn witachtige vlekken en je voelt het niet. Je kunt je alleen aan irritant zijn als je het kunt zien. Ze hebben geen permanente behandelingen voor de huidaandoening maar ze hebben wel een camouflage behandeling voor je. Wat gebeurt er bij de behandeling? Ze gaan een soort van make up op je huid aanbrengen en kijken welke kleur precies bij je huid past om het te verbergen. Je moet het een paar keer per week opnieuw aanbrengen op je huid, want anders kan je het wel nog zien. Het geeft niet af en wanneer je erover wrijft dan geeft het ook niet af en het gaat ook niet weg.