Remonstranten leeuwarden
Image default
Aanbiedingen

Sanitaire Hygiëne

Bent u op zoek naar een oplossing voor uw sanitaire hygiëne? Voor een veilige (werk)omgeving is het belangrijk dat u voldoende faciliteiten biedt ten behoeve van een goede hygiëne. Het kan ziekteverzuim verminderen en het zorgt voor een schone uitstraling. Voor diverse dispensers, handdoekautomaten en overige CWS producten bent u bij Facility Trade Group aan het juiste adres.

 

Feel good hygiëne 

Mensen willen een stukje beleving. CWS streeft naar een sanitaire ruimte die fris, schoon en veilig zijn. Met sanitaire voorzieningen die goed voelen, een fijne ervaring geven en verspilling proberen te voorkomen. Het resultaat? Mensen voelen zich prettiger en nemen meer tijd voor (hand)hygiëne. De combinatie van nuttige voorzieningen en beleving door middel van geuren, kleuren en slimme dispensers zorgen voor een aangenaam gevoel. Een greep uit het assortiment van CWS producten bij Facility Trade Group:

 

  • Zeepdispensers

  • Geurdispensers

  • Handlotiondispensers

  • Toiletbrilreinigers

  • Toiletpapierhouders

  • Handdoekautomaten

  • Sensorkranen

  • Desinfectiezuilen

Waarom CWS?

Kiest u voor CWS, dan kiest u voor een hoge kwaliteit. Met de uitgebreide kennis van de markt, weet deze fabrikant precies waar ze op in moeten spelen. Kenmerkend voor CWS is dat zij een intensieve samenwerking hebben met onderzoeksinstituten en hierdoor kunt u rekenen op kwaliteit en innovatie. CWS blijft door ontwikkelen om u de beste producten te bieden. 

 

Duurzaamheid

Een voorbeeld van dit innovatieve merk is hoe zij met duurzaamheid omgaan. Zij willen met duurzame oplossingen bijdragen aan een betere wereld. Zij streven naar het behoud van biodiversiteit, daarom is CWS begonnen met een langdurige omschakeling naar biologisch katoen voor haar handdoekrollen. Wilt u meer weten over het CWS assortiment, dan kunt u altijd terecht op de website van Facility Trade Group

 

https://facilitytradegroup.nl/