Remonstranten leeuwarden
Image default
Aanbiedingen

Stimuleer de ontwikkeling van kinderen met houtenspeelgoed

Heb je binnenkort een verjaardag van een kind en zoek je een cadeautje? Of wil je jouw eigen kind verassen met nieuw speelgoed? Dan is houten speelgoed een leuk cadeau. Kinderen spelen graag met houten speelgoed, omdat dit een stuk steviger is dan plastic. Het gaat niet gelijk stuk als er mee gegooid wordt. Daarnaast voelt hout natuurlijk aan, wat de creativiteit en fantasie van kinderen prikkelt. Veel voordelen dus! Ben je benieuwd wat nog meer voordelen zijn van houtenspeelgoed? Lees verder en kom erachter! 

 

Creatieve ontwikkeling 

Doordat hout een natuurlijk materiaal is wordt een kind gestimuleerd om iets te gaan ondernemen. Bij plastic speelgoed wordt een kind alleen maar vermaakt en niet geprikkeld tot verdere ontwikkeling. Door bijvoorbeeld licht en geluid wordt een kind vermaakt. Bij houten speelgoed is dit niet het geval en moet het kind zelf iets verzinnen om ermee te spelen. Zo gaat het kind met zijn eigen creativiteit en fantasie aan de gang wat weer voor een positieve ontwikkeling zorgt. 

 

Duurzaam en goed voor de gezondheid 

Naast dat het speelgoed goed is voor de ontwikkeling voor het kind is houten speelgoed ook beter voor het milieu dan bijvoorbeeld plastic speelgoed. Bij de productie van plastic komen veel schadelijke stoffen vrij, bij houten speelgoed niet. Ook is houten speelgoed biologische afbreekbaar waardoor het natuurlijk afgebroken wordt. De PVC die in plastic speelgoed wordt verwerkt is zeer slecht voor de gezondheid en helemaal voor kleine kinderen die alles in hun mond stoppen. PVC is dan ook niet biologische afbreekbaar alleen recyclebaar. En niet te vergeten gaat houten speelgoed veel langer mee! Doordat houten speelgoed vaak vele malen sterker is dan plastic speelgoed gaat het jaren mee. 

 

Bekijk het aanbod van houtenspeelgoed-shop.nl 

Ben je overtuigd door de voordelen van houten speelgoed? Bekijk dan het brede assortiment van houtenspeelgoed-shop.nl. Zij verkopen puzzels, spellen, loop en-duwagens en voertuigen. Voor elke leeftijdscategorie is er wel iets te vinden! De verzendkosten zijn gratis bij iedere order boven de 25 euro. Als het product voorradig is dan geldt er: voor 17:00 besteld, is morgen in huis!

https://www.remonstrantenleeuwarden.nl/

Gerelateerde artikelen

Nu verkrijgbaar bij Aanhangwagendirect.nl: Humbaur aanhangers!

Online busje huren

Herenkleding: 4 musthaves voor elke man