Remonstranten leeuwarden
Image default
Sport

Train thuis jouw spieren optimaal met het EMS apparaat van StimaWELL

EMS training is een super goede training voor zowel beginners als gevorderden waarbij je gewoon thuis fit kan worden en je spieren optimaal kunt trainen. Sporten met EMS kent vele voordelen. Je bent niet meer afhankelijk van de openingstijden van de sportschool, je kan namelijk trainen wanneer jij dat wilt. Je kan met EMS kiezen uit ongelofelijk veel verschillende trainingsprogramma’s, bepaal zelf aan welk trainingsprogramma jij wilt meedoen. De sportschool heeft beperkte keuze uit groepslessen en als je pech hebt zit de groepsles zelfs vol waardoor je helaas niet meer mee kunt doen. Trainen met EMS kost je ook nog eens zeer weinig tijd. Je hoeft maar 2x in de week een trainingssessie van 20 minuten te volgen om een uitstekend resultaat te behalen. Om hetzelfde resultaat in de sportschool te behalen moet je minimaal 3 tot 4 uur sporten.

EMS versus de sportschool

Hoe kan het dat je bij sporten met EMS zo weinig tijd kwijt bent en toch een super goed resultaat behaald? Met EMS sport je met ondersteuning van elektrostimulatie. Elektrische spierstimulatie of elektromyostimulatie is waar EMS de afkorting van is. De spieren worden dus van buitenaf gestimuleerd om in beweging te komen. Wanneer wij onze spieren willen bewegen geeft ons centrale zenuwstelsel elektrische signalen af aan de spieren. Hierdoor komen ze in beweging. Met EMS wordt precies hetzelfde bereikt, alleen komen de elektrische signalen in dit geval van buitenaf.

De elektrische signalen bereiken de spieren via elektroden die in het speciale stimulatiepak verwerkt zijn. Het pak van StimaWELL bevat maar liefst 12 elektrodeparen. Hierdoor kunnen alle spiergroepen tegelijkertijd gestimuleerd worden. Voor de armen en benen zijn er aparte bandelektroden.

Wat zijn de kosten?

Wil jij meer weten over de EMS training kosten? De kosten voor trainen met EMS zijn als volgt: €8.410,- voor het EMS apparaat, €265,- voor het stimulatiepak en €33,- voor de bandelektroden-set. Veel mensen vinden deze aanschaf erg duur en zullen daarom niet zo snel tot koop overgaan. Daarom heeft StimaWELL ook de aantrekkelijke optie om alle benodigdheden voor een EMS training te huren. Bij huren betaal je €249,- voor een huurperiode van 3 maanden.

Wil jij nog meer weten over EMS zelf of wil je graag een EMS apparaat en toebehoren huren? Breng dan een bezoekje aan onze website.

 

https://www.stimawell.com/nl-nl