Remonstranten leeuwarden
Image default
Sport

Yoga voor meer rust

Ben je opzoek naar een fijne yogaschool in Schagen? Dan past Yogaschool Alyna bij jou.

Yogaschool Alyna biedt ontspannen Yoga in Schagen aan voor elk niveau en lichaam. Het maakt niet uit of je oud of jong bent. Het maakt ook niet uit of je lenig of stijf bent. Je bent bij hen altijd van harte welkom om lekker yoga te beoefenen. 

Je hoeft geen eigen yogaspullen mee te nemen, het mag wel. Zij hebben alles voor jouw yoga ervaring. Ze hebben hoogwaardige kwaliteit yogamatten en yogaspullen. 

Als je niet in Schagen woont, maar verderop, en je komt met de auto dan kun je die gemakkelijk parkeren op locatie. Er is genoeg parkeergelegenheid. 

De Yogales verloopt met aandacht en liefde. Tijdens de yogales kom je echt weer even tot rust. Je wordt weer lekker Zen. De yogadocente gaat ontspannen en liefdevol door de asana’s (yogahoudingen) heen, zodat je elke houding heel bewust kunt voelen. 

Daarna wordt er altijd afgesloten met een korte meditatie.

De les duurt ongeveer 1,5 uur en na de les ga je weer met een leeg en rustig hoofd naar huis.

Op dit moment geven ze les op de dinsdagavond en donderdagochtend. De locatie is in Schagen. 

Mocht je toch niet zo van groepslessen houden, of je wilt graag meer verdieping in je yogapractise, dan kun je er ook voor kiezen om Privéyoga in Schagen te doen. Dit wordt ook aangeboden. 

Zo is er voor ieder wat wils.

Mocht je na de les nog vragen stellen, dan kun je altijd een berichtje sturen. Persoonlijke begeleiding is heel erg belangrijk en ze staan voor je klaar als je dat nodig hebt. 

Heb je interesse in Yoga in Schagen? Dan zit je bij Yogaschool Alyna dus aan het goede adres.

Vraag gerust een proefles aan of neem contact op via het contactformulier. Ze staan je met alle liefde te woord en willen je graag verder helpen in je yogapractise.

https://yogaschoolalyna.nl