Remonstranten leeuwarden
Image default
Relatie

Volg nu relatietherapie in Arnhem

Relaties, vaak word je er veel gelukkiger van, maar soms kan je er ook ongelukkig van worden. Het loopt al langere tijd niet meer zoals je wenst in jullie relatie en hebt gevoel dat je niets goed meer kunt doen in de ogen van de ander. Ook praten jullie nauwelijks meer. Toch wil je nog alles aanpakken om de relatie nog te redden. Herken je dat? Wellicht kan de beste relatietherapie praktijk in Arnhem een helpende hand bieden.

Relatietherapie in Arnhem

Het zoeken van hulp is vaak een lastige stap. Veel stellen vinden het een hoge drempel om te starten met relatietherapie in Arnhem. Want communiceren met elkaar doen ze niet meer veel en het praten met een vreemde is nog moeilijker. Veel stellen met problemen wachten dan ook te lang met het zoeken van hulp en ondersteuning. Dat is jammer, want hoe sneller je met relatietherapie in Arnhem begint, des te groter de kans dat de relatie succesvol in stand gehouden kan worden en kan verbeteren.

Wat gebeurt er tijdens relatietherapie Arnhem?

De relatietherapeut van relatietherapie Arnhem gaat samen met jullie op zoek naar de onderliggende problemen in jullie relatie. Is er een gebrek aan vertrouwen? Of is het dat jullie je niet meer veilig voelen bij elkaar en daardoor wensen en gevoelens niet meer uit durven te spreken? Of heerst er frustraties, oude woede en pijn die onuitgesproken blijft? De relatietherapeut gaat met jullie aan de slag en geeft jullie inzichten die nodig zijn om hieraan te werken. In begin zijn de gesprekken individueel, zowel jij als je partner gaan los van elkaar op gesprek bij de relatietherapie Arnhem. Zo kan ieder vrijuit praten en vertellen wat hem of haar dwarst zit en kan de relatietherapeut een helder beeld krijgen van de problemen die er spelen. Daarna worden er gezamenlijke gesprekken gepland waarbij aan de problemen worden gewerkt.


Gerelateerde artikelen

Red je relatie ten aller kosten

Relatietherapie in Apeldoorn helpt echt

tissot horloge harderwijk