Remonstranten leeuwarden
Image default
Aanbiedingen

Voor elke auto een geschikte accu

Een auto en een elektrische fiets hebben beiden een accu. En eigenlijk werken ze ook zo ongeveer hetzelfde, het ziet er alleen anders uit en de accu van een fiets moet je zelf opladen. Bij de auto hoef je dat niet te doen, die doet het namelijk tijdens het rijden. Maar het kan zomaar zijn dat de accu sneller leeg gaat en zijn beste jaren heeft gehad. Gelukkig is het mogelijk om een nieuwe te kopen! Wil je weten hoe en wat? Lees dan snel door!

Zo werkt fietsaccu revisie

Met het reviseren van je fietsaccu worden er batterijcellen vervangen van je accu. Je accu bestaat uit veel verschillende batterijcellen en die batterijcellen kunnen in capaciteit achteruitgaan. De batterijcellen hebben allen een eigen wattage, bestaande uit voltage en ampère. Door herhaaldelijk ont- en opladen, kunnen de batterijcellen achteruitgaan. Bij fietsaccu revisie worden onderdelen die gewoon nog goed zijn hergebruikt en de accu wordt volledig vervangen.

Zo werkt een autoaccu

De meeste auto accu’s gaan gemiddeld 7 jaar mee. Maar dit ligt natuurlijk ook aan de kwaliteit van de accu en hoe vaak er gereden wordt in de auto. Je zou denken dat lange stukken de accu slechter maken, maar het zijn juist de kleine stukjes, zoals het doen van de boodschappen die hieraan bijdragen. De accu wordt zo namelijk niet opgeladen. Daarnaast kunnen lampen die worden aangelaten ervoor zorgen dat de accu nog sneller leeg gaat. Dit betekent nog niet dat de accu vervangen moet worden! Dit hoeft pas als de accu leeg is als de auto maar eventjes heeft stilgestaan.

Hier moet je zijn voor een auto accu

Wil je een auto accu kopen. Of een auto accu laten vervangen? Laat dit dan doen door een specialist. En wees kritisch in het vinden van je specialist. Vraag hoe de vervanging eraan toe gaat bij hun, zodat je zeker weet dat de volledige accu vervangen wordt, inclusief BMS. Daarnaast kun je door een specialist je accu ook laten upgraden. Het upgraden bestaat uit nieuwe batterijcellen die krachtiger zijn. Dit heeft een positief effect op capaciteit en levensduur. Een specialist voor een autoaccu is Rebatt, daar weet je zeker dat je slaagt voor een nieuwe accu!

 

https://www.rebatt.nl