Remonstranten leeuwarden
Image default
Horeca

Waarom een champagnetoren huren?

Champagne is hét drankje als er iets te vieren valt. Of je nu een bruiloft, gala of bedrijfsfeest hebt. De nodige bubbels kunnen natuurlijk niet ontbreken. Bij Bar Company hebben wij alles wat jij nodig hebt. Ons enthousiaste en stijlvol geklede personeel staat altijd klaar om jouw gasten tot de puntjes te verzorgen. Wij hebben liefde voor champagne en prosecco. En dat proef je! Natuurlijk zijn de bruisende drankjes erg lekker.  Maar het zorgt ook voor een show element. Wil je echt uitpakken? Ga dan voor de ultieme wauw-factor met een van onze champagnetorens!

Premium Champagnetoren huren

Oké, je wilt een champagnetoren huren. Maar hoe pak je dat aan? Wij hebben een geschikte toren voor elk feest. Voor kleinere tot middelgrote feesten kun je gaan voor onze unieke Premium Champagnetoren. Deze toren heeft een aantal opties die hem heel flexibel maken. Zo staat de toren op wieltjes. Op die manier kun je hem niet alleen handig verplaatsen. Je kunt je gasten ook verrassen met een onthulling! Daarnaast kun je de toren aanpassen naar jouw wensen en behoeften. De Premium champagnetoren is voorzien van LED-verlichting met keuze uit honderden kleuren. Je kunt de toren ook voorzien van de branding van jouw bedrijf.

Grand Tower Deluxe champagne fontein

Voor grotere feesten kun je ook gaan voor de Grand Tower Deluxe. Ook deze toren is te personaliseren met LED-verlichting en branding. Hij is echter een stuk groter! De toren heeft een diameter van 2 meter en is 3 meter hoog en biedt makkelijk ruimte voor 1500 flutes! De Grand Tower Deluxe heeft dan ook in binnen- en buitenland al voor veel bekijks gezorgd. 

https://www.barcompany.nl/