Remonstranten leeuwarden
Image default
Horeca

Zakelijke catering is voortaan zo geregeld

Stelt u zich voor; u moet een directievergadering regelen, een kerstfeest organiseren, of de gehele jaarlijkse BBQ plannen. Dat kan een gehele klus zijn omdat je iedereen tevreden wilt houden. Een groot onderdeel van de benodigde organisatie is de catering. Het diner of de lunch die ervoor zorgt dat iedereen weer met frisse zin de dag kan voortzetten. Het regelen van deze lekkernijen kan vanaf nu heel gemakkelijk online. Bij Happie Delivery kiest u uw menu uit en met een paar klikken wordt het bij u op kantoor bezorgd. Dat is pas makkelijk.

 

Elk bedrijf krijgt een aangepaste menukaart die volledige aan de wensen voldoet!

Wilt u vaker catering bestellen? Dan is het wel zo makkelijk als u niet elke keer een offerte op maat hoeft aan te vragen. Happie Delivery lost dat op door u geheel vrijblijvend een gepersonaliseerde menukaart aan te bieden. Hierop staan alleen cateringmogelijkheden die speciaal zijn ontworpen naar de wensen die u ons heeft aangegeven. Zo kunt u super snel bestellen en weet u altijd zeker dat u krijgt wat u verlangt. 

Daar naast hebben bedrijven de mogelijkheid om te betalen op factuur. Maar! Wist u dat het zelfs mogelijk is om te betalen per maand factuur. Zo heeft ook uw administratie niet te lijden onder meerdere facturen.

 

Welke catering kunt u allemaal bestellen?

Bij Happie Delivery bestelt u uw borrelhapjes, buffetten, lunches, cocktails en zelfs BBQ’s. Wij brengen de catering altijd en op het door u gekozen tijdstip. Alle gerechten komen netjes aan op de temperatuur waar zij op horen. Indien u warme gerechten heeft bestelt stellen wij deze uit op het buffet. Wij plaatsen dus de rechauds, zetten de vlammetjes aan en doen de deksel erop. U hoeft dus helemaal niets te doen.

Als u klaar bent met de catering, kunt u een tijdstip kiezen waarop wij alle materialen weer komen ophalen. U hoeft ook de afwas niet te doen. U kunt alles zo meegeven en wij doen de rest.

 

Waar wordt deze catering allemaal bezorgd?

Happie Delivery is gevestig in Zaandam, op steenworp afstand van Amsterdam. Wij leveren in heel Noord-holland, Almere en het Gooi. Voor bezorgingen wordt €12,50 in rekeing gebracht, ongeacht waar in ons leverings gebied.

Gerelateerde artikelen

Waarom een champagnetoren huren?