Remonstranten leeuwarden
Image default
Aanbiedingen

Zo zet u uw terrein af

Of u nu een klein stuk af wilt zetten of een bouwplaats van honderden vierkante meters, in sommige situaties is het handig om uw terrein af te zetten. Dit kan voor een bouwproject zijn, zoals het bouwen van een nieuw huis. Maar ook voor evenementen is het belangrijk om het festivalterrein te markeren. Dit afzetten van een stuk grond is natuurlijk ook nog een heel werkje, daarom geven wij in deze blog een paar tips zodat u goed voorbereid kunt beginnen.

 

Een goede voorbereiding is het halve werk

Voordat u begint met het afzetten van het terrein is het verstandig om eerst een plan van aanpak te maken. Gaat u dit klusje alleen klaren of schakelt u hulp in? Daarnaast moet u weten wat de afmetingen zijn van de omheining, zet u het gehele terrein af of wordt het een kleiner deel? Wanneer u dit weet kunt u hier rekening mee houden tijdens het aanschaffen van de afzet materialen. Hier komen we meteen bij het volgende punt: welke materialen gaat u gebruiken? Maakt u gebruik van bouwhekken of zet u sommige stukken af met verkeerskegels? Voor deze materialen kunt u terecht bij Visser & Visser

 

De juiste soort afbakening

Zoals hierboven al genoemd kan een terrein op verschillende manieren worden afgezet. Kijk daarom naar de situatie en om welke afbakening deze vraagt. De meest eenvoudige en ook meest budgetvriendelijke manier van het afzetten van een terrein is het gebruiken van afzetlint. Dit is vooral geschikt voor het snel en voor een korte tijd afzetten van een stuk grond. Ditzelfde geldt eigenlijk ook voor verkeerspionnen. Door het inzetten van pionnen is het meteen duidelijk dat het om een afgezet gebied gaat, deze kunnen wel makkelijk verplaatst worden. Een andere manier om veilig en snel uw terrein af te zetten is door het gebruiken van hekken. Afzethekken met rood en witte vlakken of grote bouwhekken zijn hier voorbeelden van. Kijk dus goed naar welke optie het beste bij uw terrein past.

 

https://www.visserenvisser.nl/