ARO is gespecialiseerd in het discreet ontruimen van alle woningen

Wij zijn met ons bedrijf Alle Rommel Opgeruimd gespecialiseerd in het leegruimen van woningen en afvoeren van inboedels. Wij werken secuur, netjes en discreet. In veel gevallen gaat het om een huurwoning, appartement, etagewoning, aanleunwoning, flat of huis leegruimen na overlijden of verhuizing naar een verzorgingstehuis. Wij begrijpen maar al te goed dat het niet fijn is als de inboedel van uw verloren dierbare zomaar op straat komt te staan of in een afvalcontainer wordt gegooid. Hier maken wij dan ook nooit en te nimmer gebruik van. Wij verpakken in de woning de gehele inboedel en plaatsen deze vervolgens netjes in een vrachtwagen. Dit is geen vrachtwagen van een verhuisbedrijf of een vrachtwagen met grote herkenbare letters, onze vrachtwagen is blanco en daardoor onherkenbaar.

Huurwoning in oorspronkelijke staat opleveren

Bij een huurwoning heb je te maken met een huurcontract. Hierdoor zit je vaak vast aan een opleveringsdatum. Haal je deze datum niet dan wordt de huurperiode verlengt, wat natuurlijk zonde is als de woning niet bewoond wordt. Wij hebben een flexibele planning waardoor we u binnen het aflopen van het huurcontract van dienst kunnen zijn. Wij werken binnen ons team met meerdere ploegen waardoor er altijd snel een ploeg voor u klaar kan staan. Hierdoor voorkomt u extra kosten zoals het langer doorlopen van de huur. In het geval van een huurwoning worden er vaak ook nog andere opleveringseisen gesteld door de verhurende partij. De woning dient meestal in de oorspronkelijke staat opgeleverd te worden. Wij zijn niet alleen goed in de boedel opruimen, wij kunnen voor u de woning in de staat opleveren zoals gevraagd door de verhurende partij. Vaak betreft dit het weghalen van de vloerbedekking, gordijnen en gordijnrails en het dichten van gaatjes in muren en plafond. Ook andere kleine reparaties kunnen door ons worden uitgevoerd. Na onze dienst is de huurwoning 100% klaar voor perfecte oplevering.

Ruime bereikbaarheid

U kunt ons zeven dagen in de week bereiken op telefoonnummer 0252-742 506. We zijn dus ook in de weekenden en zelfs in de avonden bereikbaar. Wij leggen u precies uit hoe wij te werk gaan en natuurlijk beantwoorden wij uw vragen. Wilt u meer weten over de kosten dan kunnen wij u een grove prijsschatting geven op basis van uw informatie. Indien u exact wilt weten wat het u gaat kosten kunnen wij vrijblijvend langskomen en een offerte voor u uitbrengen. Van de offerte wordt niet meer afgeweken en u zult niet verrast worden door kosten achteraf.

 

https://www.allerommelopgeruimd.nl/