Remonstranten leeuwarden
Image default
Dienstverlening

Paniek in huis: er is kortsluiting op een belangrijk moment!

We kennen het allemaal wel. Je bent de hele middag al bezig geweest met kokkerellen. Want vrienden komen vanavond gezellig eten. Heel de koelkast en vriezer liggen vol met allemaal lekkere dingen. Je hebt net de cake in de oven gedaan en je besluit te douchen. Sta je net onder de douche valt ineens alles uit. Je ziet het al helemaal voor je, alle net gemaakte gerechten gaan bederven, de cake is niet op tijd af. Dit ziet eruit als een verpeste avond. Maar niet getreurd bel naar Elektricien Eindhoven en zij kunnen ervoor zorgen dat er geen vuiltje aan de lucht is. Kom maar door met die perfecte vriendenavond. 

Tips voor een gezellige avond

Wat is er nou gezelliger dan een avondje met vrienden? Niks toch! Maar wat ga je nu maken voor een vriendenavond? Ga je voor een uitgebreid diner met drie gangen en koffie toe? Of ga je voor een afhaalmaaltijd? Wat leuk om te doen is een uitgebreide borrelavond. Ben je met meerdere stellen? Maak allemaal een borrelplank in een bepaald thema. Dit kan zijn: zoet, snacks, hartig of gezond. Er zijn zoveel thema’s om borrelplanken in te maken. Kies een thema uit wat het beste bij je past en je hebt een perfecte avond. 

Soorten borrelplanken

Er zijn zoveel soorten borrelplanken die je kan maken voor een gezellige avond met vrienden. Kies eens voor een zoete borrelplank met, chocolade, cakejes, koek en bijvoorbeeld chocolademelk. Ben je niet van het zoete ga dan voor een klassieke borrelplank met Franse kaasjes, olijven, worstjes en een lekker broodje met dip. Wil je nu echt uitpakken? Maak ze dan allemaal en je hoeft de hele avond niks meer te eten. Pak er een goed glas wijn of een biertje bij en de avond is helemaal af. Zolang er maar geen kortsluiting komt!