Dakdekkersbedrijf Kewodak levert elk project vakkundig af

Het dakdekkersbedrijf dat een streepje voor heeft op andere bedrijven uit de dakdekkersbranche is Kewodak. Wij zijn met Kewodak gevestigd in Alphen aan den Rijn, inmiddels al ruim 35 jaar. Dat is ook de reden dat wij een streepje voor hebben op andere dakdekkersbedrijven, wij zijn zeer ervaren geworden in de loop der jaren. We hebben veel geleerd en veel gezien, waardoor we onszelf inmiddels wel ware specialisten kunnen noemen.

Specialisten zijn we in het onderhouden, repareren en renoveren van platte daken. Maar ook verantwoorde daken behoren tot onze expertise. Wij voeren werk uit voor bestaande bouw en nieuwbouw, zowel voor zakelijke klanten als voor particuliere klanten. Bij grote projecten werken we in teamverband. De samenwerking en communicatie tussen onze medewerkers is zeer goed. De planning wordt van te voren gemaakt en ieders wensen worden hierin opgenomen. Met elkaar brengen we al onze grote projecten naar een goed einde.

Al onze medewerkers bezitten de juiste papieren die nodig zijn om ons mooie vak perfect uit te kunnen oefenen. Naast de medewerkers bezit Kewodak zelf ook de juiste papieren. Het bedrijf is aangesloten bij Vebidak, de brancheorganisatie voor dakdekkersbedrijven die werken met kunststof en bitumineuze dakbedekking. Ook staat Kewodak garant voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. De certificaten en kwaliteitseisen waar Kewodak over beschikt zijn het VCA-certificaat, het KOMO-certificaat en het Dakmerk Waarborgfonds.

Bitumineuze dakbedekking, meest gebruikt in Nederland

De dakbedekking die het meeste voorkomt bij platte daken in Nederland en waar wij ook mee werken is bitumineuze dakbedekking. De reden dat deze dakbedekking vaak gebruikt wordt is omdat deze uitstekend tot zijn recht komt op daken die veel te leiden hebben door ons klimaat.

We kennen in Nederland warme zomers met grote temperatuurschommelingen. Overdag loopt de temperatuur tegenwoordig tegen de 40 graden op, in de nacht of tijdens een regenbui koelt het juist weer flink af. Naast de warme zomers kennen we koude winters, waarbij ijs zich kan vasthechten aan de dakbedekking om vervolgens uit te zetten. Er wordt dus heel wat van de dakbedekking gevraagd.

Voor goed advies over bitumineuze dakbedekking staan onze medewerkers voor u klaar!

https://www.kewodak.nl/