Remonstranten leeuwarden
Image default
Gezondheid

De beste wegwerp washandjes voor in de zorg

Samen met mijn college gingen wij op zoek naar verbeterde wegwerp washandjes voor ons bedrijf. Wij werken beide in de zorg en zien dat verschillende producten echt van hoge kwaliteit moeten zijn. Als we ouderen proberen te wassen met producten die niet goed voor hun huid kunnen zijn of een allergische reactie kunnen geven, hebben we een groot probleem. Dit hadden we ook met onze huidige wegwerp washandjes. Ze voelen als schuurpapier aan, een quote van een van de ouderen. Dit wilden wij graag oplossen.

Ideale wegwerp washandjes voor het schoonmaken

Wij wilden voor het bedrijf de beste kwaliteit aan wegwerpwashandjes en andere producten vinden om mee te werken. Dit was nog een moeilijke klus, omdat sommige bedrijven meteen een partnerschap willen doen met het bedrijf, en daar waren wij niet zo van. Dus gingen we zoeken naar een detailhandel waar we zulke producten konden kopen voor een goede prijs. Uiteindelijk vonden we een website die Van Manen Hygieneproducten heette en zagen we het assortiment. Die zag er goed uit en ze hadden ook goede merken van producten er tussen zitten. Daarbij zaten ook de wegwerp washandjes die we aan het zoeken waren voor de ouderen. Het was een echte win-win situatie.

Wij willen niet meer terug

Nadat we het gehele assortiment hadden bekeken, gingen we de producten bestellen die ons goed leken te bevallen. Bijvoorbeeld de washandjes en bepaalde mondmaskers die beter zouden beschermen. Deze producten kwam snel binnen en werden meteen uitgeprobeerd door ons personeel. We hoorde meteen van onze ouderen dat ze deze producten veel fijner vonden dat de vorige die we gebruikte. Bovendien waren niet alleen de ouderen het eens met de productkeuze, maar het personeel ook. Ze willen niet meer terug naar wat ze nu rotzooi noemen. Hiermee kunnen ze goed hun werk doen en op de beste manier ouderen helpen met hun dagelijkse bezigheden.

Bezoek de website

Bent u ook benieuwd naar de producten van Van Manen Hygieneproducten? Bekijk dan eens het gehele assortiment van hen op de website voor meer informatie over de producten die zij verkopen en de diensten die zij leveren.