Remonstranten leeuwarden
Image default
Dienstverlening

De Dakmakers repareren je dak kundig en met garantie

Wil jij zeker weten dat de dak reparatie aan jouw dak goed wordt uitgevoerd? Schakel ons dan in, de Dakmakers! Wij zitten zo lang in het vak, al ruim 35 jaar, dat we precies weten wat we doen. Ons bedrijf is gevestigd in Alphen aan den Rijn, vanuit daar hebben wij een groot werkgebied. In de omliggende gemeentes en provincies kan je ons dagelijks tegenkomen, maar verder het land door gaan we ook. Wij voeren opdrachten en projecten uit voor particulieren en bedrijven. Al onze dakdekkers werkzaamheden hebben betrekking op platte daken, hier hebben we ons in gespecialiseerd.

Plotselinge schade? Maak gebruik van onze 24 uurs service

Wanneer er een dak reparatie nodig is, is het wel zo fijn dat deze zo snel mogelijk uitgevoerd kan worden. Wij doen altijd ons uiterste best om op een zo kort mogelijke termijn bij jou langs te kunnen komen. Is er spoed bij omdat de schade wel heel erg heftig en vooral plotseling is? Geen nood, maak dan gebruik van onze 24 uurs service. Wij staan dag en nacht voor je klaar om je uit de brand te helpen. Want het is wel zo fijn om een droog dak boven je hoofd te hebben. En het kan altijd voorkomen dat er ineens grote schade ontstaat aan je dak. Denk hierbij aan stormschade door een omgevallen boom, schade door de bliksem of hevige lekkage door zware regenbuien. Dan is het ideaal dat je ons kan bellen en er direct wat aan de schade gedaan wordt. Ook wanneer het nog steeds hard regent, kan je ons gewoon bellen. Wij gaan in weer en wind het dak op. Natuurlijk doen we dit uiterst veilig om te voorkomen dat er ongelukken gebeuren.

Je dak altijd in orde met periodiek dakonderhoud

Wil jij er zeker van zijn dat het dak boven je hoofd helemaal in orde is? Laat ons dan periodiek dakonderhoud uitvoeren. Tijdens zo’n dakonderhoudsbeurt lopen we de dakbedekking helemaal na, elke centimeter wordt goed bekeken. We controleren de dakbedekking op scheurtjes, kiertjes of loszittende stukken. Het dak wordt helemaal schoongemaakt, waarbij uiteraard ook de bladeren en mos worden verwijderd. De dakgoten en afvoeren worden nagelopen en schoongemaakt. Als er kleine schade is gevonden zullen we die meteen repareren.

Je krijgt, wanneer we klaar zijn met het onderhoud, altijd van ons te horen wat de staat is van de dakbedekking. Zo weet je precies hoe gezond jouw dak is.

https://www.dakmakers.nl/