Remonstranten leeuwarden
Image default
Dienstverlening

Door Mamatens een bevalling met minder pijn en stress

Een veilige pijnbestrijding tijdens de bevalling, tijdens de zwangerschap of na de bevalling vindt u bij Mamatens. Hier kunt u namelijk een Tens apparaat kopen of huren. Door dit apparaat heeft u geen andere middelen meer nodig voor de pijnbestrijding. Het gebruik van dit apparaat is zeer veilig voor uw baby, de Mamatens is zelfs speciaal ontwikkeld voor (aanstaande) moeders.

Makkelijk in gebruik en uiterst veilig

Het apparaat werkt door middel van Transcutane Elektrische Neuro Stimulatie, waar Tens een afkorting van is. Dat houdt in dat de pijn die u voelt bij een bevalling of tijdens en na de zwangerschap, verminderd wordt door middel van kleine stroomimpulsen. Het Tens apparaat is klein, ongeveer zo groot als een mobiele telefoon, waardoor het lekker handzaam is in het gebruik.

De zenuwen worden, via de huid, geprikkeld door stroomstootjes. Dit gaat via pleisters die u op uw huid plakt op de gewenste plek. De stroomimpulsen voelen niet vervelend, het geeft een licht kloppend of kriebelend gevoel. U kunt zelf de intensiteit van de impuls bepalen via het apparaat. Door de stroomimpuls ontstaat er een verstoring van de pijnprikkel die naar de hersenen gaat. Daarnaast maakt het lichaam door de stroomimpuls endorfine aan, de lichaamseigen pijnstiller.

De Tens apparaten zijn enorm makkelijk in gebruik, u kunt het apparaat eenvoudig zelf bedienen. Ook blijft u gewoon mobiel, tijdens een behandeling met het Tens apparaat kunt u gewoon rondwandelen.

De perfecte pijnbestrijding tijdens de bevalling

Geen intense spanning, heftige pijn of zorgen meer met de veilige pijnbestrijding tijdens bevalling van Mamatens. Tens kan gebruikt worden bij een thuisbevalling en bij een bevalling in het ziekenhuis. Het is wel noodzaak dat u uw verloskundige of gynaecoloog op de hoogte stelt van het gebruik van het Tens apparaat. Heeft u een pacemaker of hartritmestoornis of wilt u in een bad bevallen? Dan kunt u helaas geen gebruik maken van het Tens apparaat.

Bent u geinteresseerd in het Tens apparaat? Neem dan zeker even contact op met uw zorgverzekering, het kan zijn dat u een vergoeding krijgt.

 

https://www.mammatens.nl/