Een hippe telefoon voor een scherpe prijs

Een smartphone die het altijd doet. Een vast, laag bedrag per maand. Kosteloos overstappen naar een nieuwer model wanneer je maar wilt. Direct een vervangend toestel bij onherstelbare schade. Dit is wat een telefoon huren bij Swapphone betekent. Alle telefoons die aangeboden worden, zijn simlock-vrij. Een beschermhoesje en een goede screenprotector krijg je er gratis bij. In het maandbedrag dat je betaalt, is een verzekering tegen schade en diefstal verwerkt. Per jaar kun je 1 schade- of diefstalmelding doen. En je weet van te voren wat je dan moet betalen:

-schade: € 50,00 en

-diefstal: € 75,00.

Is je telefoon gestolen, dan is het zaak dit zo snel mogelijk bij de politie en bij Swapphone te melden. Vervolgens kun je online een andere telefoon uitzoeken. Deze wordt direct naar je opgestuurd. Bij een kapotte telefoon, zijn er een aantal opties. Is er iets aan de hand met de software? Bel de helpdesk van Swapphone (dit kan iedere werkdag tussen 08.30 en 17.30 uur: 085-0481941). In de meeste gevallen lost de medewerker op afstand het probleem op: hij of zij logt met jouw toestemming tijdelijk in op je toestel. Vertoont het apparaat zelf een gebrek waardoor je ‘m niet meer goed kunt gebruiken? Je kunt kosteloos swappen naar een ander mobieltje.

Lease een Samsung of een iPhone

Bij Swapphone kun je kiezen voor een lease iPhone of een lease Samsung. Leasen wil zeggen dat de telefoon in het bezit blijft van Swapphone; jij huurt ‘m zo lang of kort als je wilt. Na de eerste drie maanden kun je opzeggen wanneer je wenst. Er wordt geen melding gedaan bij het BKR. Dit is een voordeel als je in de toekomst grote investeringen gaat doen. Swapphone doet van te voren wel een kredietwaardigheid check. Als blijkt dat je het leasebedrag niet kunt betalen, moet je er nu niet aan beginnen. Maar wie weet is er wel een ander toestel dat je kunt huren. Voor sommige modellen betaal je nog geen € 10,00 per maand.

https://swapphone.nl/