Remonstranten leeuwarden
Image default
Kinderen

Het beste kinderdagverblijf in Den Haag

De naam van dit kinderdagverblijf in Den Haag, hebben zij aan uw kinderen de danken. Uw kind is namelijk een wonder op zich, maar ook het kostbare wat u bezit. Dit kinderdagverblijf snapt dan ook dat u het beste voor u kind wilt, ook als het gaat om de opvang. Ze bieden namelijk de best mogelijke zorg en ontwikkeling aan. Deze opvang heeft een duidelijke visie. Ze willen namelijk een huiselijke sfeer creëren. Op deze manier hopen ze dat uw kind zich helemaal thuis voelt. Het is dan ook makkelijker voor het kind om zich op persoonlijk en op sociaal-emotioneel te ontwikkelen.

Uw kind staat centraal

Bij dit kinderdagverblijf in Den Haag zorgen ze niet alleen voor een tijdelijke vervanging van de thuisomgeving, maar ze besteden ook aandacht aan de verschillende ontwikkelingsaspecten. Ze vinden de ontwikkeling van uw kind enorm belangrijk. Daarom geeft deze opvang de kinderen de vrijheid om zelfs keuzes te maken. Uw kind kan dan alvast oefenen met het nemen van initiatieven en het ontwikkelen van een persoonlijke voorkeur bij bepaalde activiteiten.

Ingericht zodat uw kind rustig kan ontdekken

Dit kinderdagverblijf in Den Haag is ingericht zoor kinderen van nul tot vier jaar. En richt zich dus vooral op baby’s en peuters. Ze bieden bijvoorbeeld een flexibele babyopvang aan. Ze hebben namelijk echt mooie ruimtes waar de kinderen zowel binnen en buiten kunnen spelen, maar ook ontdekken, leren, rusten en bovenal hun zelf kunnen zijn.

Vraag een intakegesprek aan

Als u op zoek bent naar een kinderdagverblijf in Den Haag dan gaat u liefst natuurlijk naar Kinderdagverblijf Wonderlief. Vraag daarom ook een intakegesprek aan en ontdek de mogelijkheden van deze opvang. Zo komt u meer te weten over de diensten die dit verblijf aan. Ook kunt u op de website van dit kinderdagverblijf meer te weten komen over de groepen en hun werkwijze. Ontdek het snel! Ze hebben ook nog eens leuke vacatures online staan.