Remonstranten leeuwarden
Image default
Dienstverlening

Letselschade advocaat Den Haag

Als slachtoffer van een ongeval in het verkeer of in de werkomgeving, kunt u een schadeclaim indienen. De kosten die u maakt voor de geleden schade, worden dan vergoed door de tegenpartij. De kans dat dit doel wordt bereikt, is groter wanneer u een letselschade advocaat inschakelt. Deze kan het benodigde bewijsmateriaal verzamelen en neemt het juridische papierwerk uit handen. Voor een betrouwbare letselschade advocaat Den Haag, kunt u terecht bij Van Dijk advocaten. Vanuit het kantoor in Zoetermeer, helpen Thomas van Dijk en zijn collega’s iedereen die slachtoffer is geworden van een ongeluk door de schuld van iemand anders.

Van Dijk advocaten
staan u bij

Letselschade advocaat Van Dijk heeft al meerdere jaren ervaring met de meest uiteenlopende letselschade zaken. Van Dijk richt zich specifiek op slachtoffers die letsel hebben opgelopen op de werkvloer, door een verkeersongeval, of door een medische fout van een arts. Ook mensen die te kampen hebben met een whiplash, kunnen rekenen op de steun van Thomas van Dijk. Als LSA advocaat beschikt Van Dijk over de kennis en ervaring die noodzakelijk is om uw zaak tot een goed einde te brengen. U kunt rekenen op een serieuze en grondige aanpak, met het gewenste resultaat.

Directe verzekering voor
verkeersslachtoffers

Wanneer u een aanrijding heeft gehad, kunt u de kosten voor de geleden schade verhalen op de WA verzekering van de tegenpartij. Dit geldt echter alleen als de tegenpartij aansprakelijk kan worden gesteld voor het ongeval. Omdat het vaak veel tijd kost om dit vast te stellen, duurt het erg lang voordat u de schade vergoed krijgt. Dit probleem kan worden opgelost door het instellen van een directe verzekering. Hierbij kunnen de kosten direct verhaald worden op uw eigen verzekering. Voor meer informatie over de directe verzekering, kunt u terecht op de website. Hier kunt u ook uw zaak aanmelden. 

 

https://www.letselschadeadvocaatvandijk.nl/