Remonstranten leeuwarden
Image default
Aanbiedingen

Smartphone van de toekomst: bellen met je bril of door er simpelweg aan te denken?!

Smartphones, we kunnen er tegenwoordig niet meer zonder. De smartphone heeft al een hele weg afgelegd sinds de introductie ervan. En van wat we zo om ons heen zien en lezen is het vernuftige draagbare apparaatje ook nog lang niet uitontwikkeld. Hoe de toekomst van de smartphone er precies uit zal gaan zien, kan niemand op dit moment vertellen. Wél weten we dat er al verschillende ideeën op de ontwerptafel liggen. Wat dacht je van bellen met je bril of door er simpelweg aan te denken? Je leest er meer over in deze blog.

 

Van bellen met je smartwatch naar bellen met je bril

 

Tegenwoordig is het al mogelijk om te bellen met je horloge. Je hebt hiervoor uiteraard wel een speciale smartwatch nodig, maar dan hoef je je smartphone in principe niet meer in je handen te hebben om een telefoontje te kunnen plegen. De volgende stap is wellicht bellen met je bril. Zowel Google als Microsoft zijn hier al mee aan het experimenteren. Het idee is dat je je gesprekspartner straks in hologram vorm voor je ziet staan. Maar goed, zo ver is het nog lang niet. De brillen zijn ontzettend duur en het duurt dan ook nog wel even voordat ze voor het grote publiek beschikbaar worden.

 

Bellen met een seintje vanuit de hersenen

 

De kans is groot dat we in de verre, verre toekomst helemaal geen toestel zoals een smartphone, smartwatch of smartglasses meer nodig hebben om te kunnen bellen. Alles gebeurt dan via een chip in onze hersenen. Zo moet het over ongeveer dertig jaar mogelijk zijn om met iemand te bellen door er simpelweg aan te denken. Elon Musk houdt zich hier al mee bezig met zijn bedrijf Neuralink. Zijn doel is om een chip voor de hersenen te ontwikkelen die gedachtes direct kan omzetten in actie, zoals bellen bijvoorbeeld. Vooralsnog wordt het alleen op dieren getest.

 

En tot het zover is….


En tot het zover is, kun jij jouw “simpele” smartphone, die je gewoon in je broekzak of een tas kunt steken, eenvoudig en snel online bestellen op www.azerty.nl/. Naast smartphones vind je hier ook tablets, televisies, pc’s, laptops en allerlei soorten randapparatuur en software. Ontdek het zelf!

https://azerty.nl/