Stop met afwachten, kom in actie, ga speeddaten!

Search4love organiseert het hele jaar door speeddating avonden verspreid over het land. Voor speeddaten Breda zijn de volgende leeftijdscategorieën gemaakt: 20 tot 35 jaar, 30 tot 45 jaar, 40 tot 55 jaar en 50 tot 65 jaar. Locatie is Parc Breda aan de Grote Markt 20-22. Je hoeft niet perse in de stad te wonen om mee te doen. Maar wel een beetje in de buurt. Kom jij uit Oosterhout, Sint Willebrord, Kaatsheuvel, Drimmelen, Prinsenbeek of Etten-Leur? Je bent van harte welkom op de Search4love speeddate events in Breda.

Ben je geboren en getogen in Zaandam, Haarlem of Abcoude? We raden speeddate Amsterdam aan. Je wordt vanaf 19.30 uur verwacht bij Guilty Pleasures aan de H.J.E. Wenckebachweg 180. Vanaf metrostation Van der Madeweg is het nog maar 12 minuutjes lopen. Voor alle locaties geldt dat het eindsignaal zo rond 22.30 uur zal klinken. Je hebt er dan een kleine 20 speeddates opzitten en hopelijk zit daar een mooie match tussen!

Waarom speeddaten vraag je je misschien af. We kunnen een heleboel goede redenen bedenken:

-je bent al weer een tijdje single en bent toe aan een nieuwe liefde;

-sinds de corona uitbraak ben je niet veel uit geweest, het is de hoogste tijd voor een gezellige avond waarop je nieuwe mensen ontmoet;

-je beste vriend of vriendin is binnenkort jarig en je wilt hem / haar verrassen met een origineel cadeau;

-je wilt graag een relatie, maar je bent een beetje verlegen en vindt het moeilijk om zomaar op iemand af te stappen;

-je bent net verhuisd naar de stad en zoekt een manier om interessante mensen van jouw leeftijd te leren kennen.

In alle gevallen kunnen we je verzekeren dat speeddaten uitstekend zal bevallen!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van al het speeddatenieuws in jouw omgeving? Wil je kortingscodes ontvangen en als eerste horen waar en wanneer dat mega single event is? Schrijf je nu in voor de Search4love nieuwsbrief. Je vindt Search4love ook op Facebook, Insta en YouTube.

https://www.search4love.nl