Remonstranten leeuwarden
Image default
Gezondheid

Thuis trainen met de EMS trainer

Zoek je een manier om fit te worden? Maar heb je geen tijd of zin om naar de sportschool te gaan? Met de EMS trainer kun je thuis aan je conditie werken. Hiermee kun je vanuit huis 2 keer per week, 20 minuten oefeningen doen. Je kunt zelf bepalen wanneer je wilt trainen. Daarnaast staat een EMS training gelijk aan 3 tot 4 uur sporten in de sportschool. De EMS training kosten bedragen € 83,- per maand.

Benodigdheden voor een EMS training

Wanneer je gebruik maakt van een EMS training ontvang je een StimaWELL® EMS-apparaat met 12-kanalen, een EMS stimulatiepak of stimulatievest, 2 paar bandenelektroden voor de armen en benen en een gepersonaliseerde trainingskaart. Het stimulatiepak is beschikbaar in de maten XXS tot 9XXL. Wanneer je minder mobiel bent kun je ook voor een stimulatievest kiezen. Daarnaast kun je bij vragen de telefonische helpdesk bellen. Wil je met zijn tweeën een EMS training voor 3 maanden huren? Dan heb je als voordeel dat de 2e gebruiker maar € 39,- per maand extra kost.

Keuze uit verschillende trainingsprogramma’s

Met het EMS trainingsapparaat heb je keuze uit 70 trainingsprogramma’s en 1x per week een live online training. Met een touchscreen is het apparaat eenvoudig te bedienen. Wanneer je bezig bent met een training kun je zien hoe intensief de training is en kun je dit ook naar wens aanpassen.

EMS trainen doeltreffender dan op de klassieke manier sporten

Wanneer je beweegt worden door het centrale zenuwstelsel je spieren aangestuurd. Dit zenuwstelsel geeft elektrische signalen af om de spier in beweging te brengen. Elektrische spier stimulatie (EMS) doet hetzelfde. Het enige verschil is dat met EMS de impuls via elektroden komt.

Uit onderzoek is gebleken dat trainen met EMS veel voordelen heeft, zoals:

  • Verbetering van het figuur.
  • Krachttraining.
  • Verbetering van de stofwisseling.
  • Cellulitis; het bindweefsel wordt strakker en verhoogde collageen.
  • Versterking van spieren.

https://ikwilstimawell.nl/