Cursus zakelijk Engels voor uw branche

Het leren van een nieuwe taal is een uitdaging. Als u niet beschikt over een talenknobbel kan het zelfs erg lastig zijn. Maar met de juiste lesstof en persoonlijke begeleiding kan iedereen zich een nieuwe taal eigen maken. Dit is wel zo prettig als u specifieke taalkennis nodig heeft voor uw werk. Daarom biedt The Square Mile al jarenlang taaltrainingen speciaal voor bedrijven. Zo kunt u bij ons een cursus zakelijk Engels volgen die gericht is op de branche waarin u werkzaam bent.

Afgestemde taaltraining van The Square Mile

Bij The Square Mile is veel mogelijk als het gaat om taaltrainingen.We bieden u geen kant en klare cursussen aan, maar stemmen de training af op uw situatie. U kunt niet alleen kiezen uit veel verschillende talen en trainingsvormen. Bij het samenstellen van uw training wordt rekening gehouden met uw vakgebied, functie en huidige taalniveau. Daarbij kunt u rekenen op persoonlijke begeleiding van een vaste trainer. Of u nu kiest voor een groepscursus, individuele cursus of online cursus. Uw trainer staat klaar om u te helpen als u vastloopt en zorgt ervoor dat u de gewenste vordering maakt. Dit zorgt uiteindelijk voor het beste resultaat, zowel op korte als op lange termijn.

Taalcursus Frans op uw niveau

Ook voor een taalcursus Frans bent u uiteraard aan het goede adres bij The Square Mile. Al onze trainingen worden gegeven door native speakers die veelal ervaring hebben in uw branche. Dit zorgt ervoor dat ze op de hoogte zijn van alle vaktermen die u gebruikt. Op deze manier leert u precies datgene waar u in de praktijk iets aan heeft. U geeft aan waar u behoefte aan heeft, en wij zorgen ervoor dat u de juiste kennis onder de knie krijgt. Neem vandaag nog contact op om de mogelijkheden te bespreken. We denken graag met u mee.

https://www.thesquaremile.nl