Remonstranten leeuwarden
Image default
Woning en Tuin

Glasservice bij jou in de buurt

Problemen met je glaswerk in je huis of bedrijf? Of ben je opzoek naar iemand die je kan helpen met het glas voor je nieuwe woning? Dan ben je bij de professionals van Glasservice aan het goede adres. We hebben namelijk een landelijk netwerk van glaszetters van de hoogste kwaliteit. Er zit dus ook een glaszetter bij jou in de buurt. Dit zorgt ervoor dat onze glaszetters erg snel ter plekke kunnen zijn om jou te helpen met je probleem. Dit doen ze uiteraard voor een eerlijke prijs die je vooraf te horen krijgt. Benieuwd naar wat ze voor jou kunnen betekenen? Lees dan verder over de verschillende diensten die ze bieden.

Glas vervangen

Glas vervangen kan om een aantal redenen nodig zijn. Zo kan het zijn dat er een gat, barst of scheur in de ruit zit. Dit kan veroorzaakt worden door het te hard dichtgooien van het raam of de bal tennisbal van het buurjongetje die hard tegen de ruit aan werd geslagen. Ook kan het zijn dat er condens tussen het dubbel glas van je ruit zit. Dit betekend dat je ruit lek is en deze moet dan ook vervangen worden. Jouw lokale glaszetter kan jou hier uitstekend bij helpen aangezien dit een lastige klus is om zelf op te lossen. Hij heeft al jaren ervaring en weet dus ook in jouw situatie wat hem te doen staat.

Glas zetten

Zelf glas zetten is geen klus waar je aan wilt beginnen. Glas is ontzettend zwaar en natuurlijk breekbaar. Gelukkig kan een professional jou hier uitstekend bij helpen. Wanneer hij aankomt zal hij de afmetingen van de ruit op meten en de ruit bestellen. Dit kan ongeveer 2 á 3 weken duren en daarom zal hij je ook aanbieden om een noodvoorziening te plaatsen op de plek van de kapotte ruit. Deze noodvoorziening zorgt ervoor dat het niet gaat tochten in je huis of bedrijf. Krijgt hij de nieuwe ruit geleverd dan neemt hij zo snel mogelijk contact met je op voor een afspraak om het glas te zetten. Moet de ruit op grote hoogte gezet worden? Dan regelt jouw vakman zelf een kraan om dit voor elkaar te krijgen. 

Glas verduurzamen

Glas verduurzamen, wat heeft dat voor nut? Hoe duurzamer je glas is hoe minder energie je gebruikt om je huis warm of juist koel te houden. Je kunt dus aardig wat geld besparen door jouw glaszetter te vragen om duurzamer glas te plaatsen in je huis of bedrijf. Hij heeft al jaren ervaring met het verduurzamen van huizen en bedrijven en weet dus precies welk type glas het beste werkt voor jouw huis of bedrijf. Geïnteresseerd in een van deze diensten? Twijfel dan niet en bel of mail jouw lokale glaszetter voor een afspraak!

https://glasprobleemkwijt.nl/glasservice

Gerelateerde artikelen

In een mum van tijd je dakprobleem kwijt

Tiny Houses: Eenvoudiger leven

Stijlvolle voor- en binnendeuren in verschillende maten van top labels