Remonstranten leeuwarden
Image default
Woning en Tuin

Voorkom hinderlijke wespen en bel de professional!

Je kent het wel: je zit op warme zomerdag te genieten van een overheerlijke cocktail op het terras met je vrienden en/of vriendinnen. “Wat kan mij nou nog gebeuren?” vraag je je af en babbelt gezellig verder met je buddy’s. Dan wordt je uit het niets bestormt door een zwerm wespen. Binnen een mum van tijd zie je er op toe hoe ze zoemend om je drankje kringelen, iedereen lek prikken en je hele avond verpesten. 

Wespenplaag? Doe er iets aan!

Kortom, wespen kunnen de boel goed vergallen. Helaas, is een wespenplaag op een openbare plek als deze een taak voor de gemeente. Toch kan zo’n plaag zich ook voordoen in je tuin of, nog erger, in je woning! Als hier sprake van is, is het zaak zo snel mogelijk actie te ondernemen. Zodra de beestjes zich bedreigd voelen, kunnen ze gaan steken. Vele steken kunnen tot de dood leiden, zeker als je allergisch bent voor wespengif. Neem direct contact op met een lokale wespenbestrijder!

Zelf wespen bestrijden, een goed idee?

Sommige mensen snellen zich als de bliksem naar de eerste de beste drogist, wanneer ze last hebben van wespen. Echter zijn de middelen, die hier verkrijgbaar zijn, bij lange na niet effectief genoeg om een gehele wespenplaag teniet te doen, maar slechts in staat om enkele wespen te doden. Bovendien kunnen de wespen massaal uit het nest komen vliegen om je te steken. Sommigen stoppen de opening van het nest dicht of ze het nest kapot. Anderen proberen het nest te verbranden of te verdrinken. Ook dit kan ervoor zorgen dat je te maken krijgt met levensbedreigende situaties. Zelf wespen bestrijden? Doe het niet!

Neem contact op met de lokale expert!

Als je last hebt van een wespenplaag, doe je er goed aan om contact op te nemen met de wespenbestrijder in jouw regio. Hij weet met behulp van zijn jarenlange ervaring en brede kennis wel raad met de hardnekkige wespenplaag in of rondom je woning of bedrijfspand. Hoe je met hem in contact komt is simpel: je pakt je telefoon, surft naar Wespennest Verwijderen en voert jouw plaats of postcode in. Je krijgt direct het nummer en e-mailadres van jouw lokale wespenspecialist te zien. Klik erop en een afspraak is zó geregeld. Jouw wespenprobleem wordt dan binnen de kortste keren verholpen. Ideaal, toch?

https://wespennestverwijderen.com/wespennest-verwijderen