Remonstranten leeuwarden
Image default
Aanbiedingen

6 tips dameskleding shoppen Staat er een shopdagje op de planning of wil je je garderobe aanvullen?

6 tips dameskleding shoppen

Staat er een shopdagje op de planning of wil je je garderobe aanvullen? Het is niet altijd even makkelijk om leuke dameskleding te vinden die voldoet aan jouw smaak én goed past. Er is een ruime keuze aan dameskleding, stijlen en trends. Hierdoor kom je misschien snel in de verleiding om een miskoop te doen. Je eigen kledingstijl ontwikkelen doe je niet zomaar. In deze blog delen we 6 tips die jou helpen dameskleding te kopen waar je lang plezier van hebt, bekijk ze hieronder!

Tip 1: Shop doelgericht

Dit lijkt logisch, maar is wel een belangrijke tip. Iedereen heeft wel items in zijn garderobe die je nooit aan hebt, en dat is voor alle partijen zonde. Het beste kun je af en toe een dagje shoppen in plannen waarbij je vooraf een plan maakt qua aankopen. Wanneer je regelmatig tussendoor iets koopt is de kans op miskopen groter.

Tip 2: Draag kleding waar jij je goed invoelt

Iedereen wordt door mensen beïnvloedt, dat kan niet anders. Toch moet je wel proberen om bij jezelf te blijven en een eigen stijl te ontwikkelen. Je hoeft niet te voldoen aan een bepaald beeld, je bepaald zelf dat beeld. 

Tip 3: Doe geen impulsaankopen

Je hoeft niet altijd maar nieuwe kleding te kopen. Het is zonde van je geld en bovendien maakt dit het kopen van kleding ook veel minder bijzonder. Probeer daarom zo nu en dan de verleiding te weerstaan. Als je in de stad bent hoef je niet perse iets te kopen, en op internet moet je je al helemaal niet altijd laten verleiden.

Tip 4: Let op de pasvorm

Elke vrouw heeft een ander lichaam en dat is hartstikke mooi. Dat betekent wel ook dat bij iedereen andere soort kleding en pasvormen mooi zijn. Natuurlijk kun je hoe dan ook gewoon alles aan doen, maar als het je lichaam mooier uit laat komen is dat natuurlijk wel fijn. Kijk dus goed naar je lichaam en bepaal wat voor kleding en pasvorm hierbij past.

Tip 5: Creëer een basisgarderobe

Het is belangrijk om een goede basis te hebben. Dit betekent dat je een aantal broeken, schoenen, tops en jassen hebt die altijd passen. Dit is de basis van je garderobe. Hierbij hoort ook het goede ondergoed. 

Tip 6: Breid de basis uit met bijzondere items

Als je een goede basis hebt kun je vervolgens af en toe een hip item kopen, of een opvallend kledingstuk. Hiermee maak je jouw outfit helemaal af en blijf je met een goede basis toch altijd hip én dicht bij jezelf! Voor hippe dameskleding kun je altijd terecht bij Nummerzestien.eu!

https://www.nummerzestien.eu/