Remonstranten leeuwarden
Image default
Auto's en Motoren

De snelste service bij autoschade in de omgeving Hengelo

Het beste Autobedrijf Hengelo is er voor al uw reparaties en onderhoud. Wij hebben een mooie werkplaats met de beste apparatuur en monteurs. En een kleine showroom waar we een aantal tweedehands auto’s verkopen. En zijn we in bezit van een wasstraat waar tegen een lage prijs uw auto kan laten wassen. Wij staan bekend om onze snelle service en zijn over het algemeen niet duur. Dan wanneer uw naar een specifieke dealer van een merk gaat. 

Reparaties en onderhoud

Wij hebben bij onze showroom ook een grote werkplaats, waar veel auto’s per dag kunnen repareren. En ons team van ervaren monteurs neemt graag een kijkje naar je auto. En probeert hem zo snel mogelijk te maken, voor kleine reparaties zoals het vervangen van een band proberen wij er altijd tussendoor bij te doen. Zodat u met een half uurtje weer buiten staat. Ook voor onderhoud kunt bij ons zijn voor bijvoorbeeld nieuwe winterbanden, en een apk keuring. En zullen wij de auto ook meteen repareren indien hij niet door de keuring komt, en zullen we hem ook meteen door onze wasstraat gooien zodat hij er weer mooi bijstaat.  

Onze showroom tweedehands auto’s 

Naast het repareren van auto’s hebben we ook een kleine showroom waar we tweedehands auto’s aanbieden. En kunt u bij ons ook uw auto verkopen tegen een eerlijke prijs. Deze baseren wij op de staat van de auto en of er nog onderhoud aan moet worden verricht. En natuurlijk moeten we er ook wat op verdienen, maar we zullen u altijd een eerlijke prijs geven voor de auto. Als u een auto bij ons komt krijgt u er een gratis apk bij en zorgen we dat alles er nieuw opzit. Zo zorgen we ervoor dat er altijd een nieuwe zetje banden op zit en dat de auto volledig gepoetst is. En hij vrij is van luchtjes die ontstaan doordat de vorige eigenaar in de auto gerookt heeft. 

 

Gerelateerde artikelen

Schrijven voor printmagazines

Theorie examen maken zonder zenuwen? Volg de cursus van 123-theorie!

Waarom een Ford Fiesta kopen?