Remonstranten leeuwarden
Image default
Auto's en Motoren

Theorie examen maken zonder zenuwen? Volg de cursus van 123-theorie!

Maak jij je nu al zenuwachtig voor het theorie examen dat je bij het CBR moet maken? Hoor je van je ouders dat het flink zwoegen is om de theorie aan te leren en zijn ze zelfs 1 of meerdere keren gezakt? Examen stress hebben en bang zijn dat je zal zakken voor je examen is niet meer nodig als je de hulp inschakelt van 123-theorie! Met onze hulp komt dat felbegeerde roze pasje een stuk dichterbij!

123-theorie geeft slim in elkaar gezette theoriecursussen door het land. Kies bijvoorbeeld voor de theoriecursus Amsterdam, theoriecursus Eindhoven of de theoriecursus Groningen. Je kan kiezen uit zo’n 15 plaatsen waar je onze theoriecursus kunt volgen. Waar je dus ook in Nederland woont, er wordt altijd een cursus bij jou in de buurt gegeven.

Binnen 1 dag stomen wij je klaar voor je theorie examen. De cursus start vroeg in de ochtend. De hele ochtend krijg je les van onze docenten, die uiteraard zeer ervaren zijn. Je krijgt de stof aangeleerd met behulp van echte praktijkvoorbeelden. Om de stof nog beter te onthouden krijg je handige ezelsbruggetjes en tips. Tijdens onze theorieles is alles 100% examengericht, je bent er dus in de middag helemaal klaar voor om je officiële examen bij het CBR af te leggen.

Heb jij last van faalangst, ADHD of dyslexie en daarom behoefte aan extra begeleiding? Dat is voor ons totaal geen probleem. We geven je extra begeleiding zodat ook jij gewoon vol zelfvertrouwen aan je examen kan starten. Werkelijk iedereen kan slagen na het volgen van onze cursus, jij dus ook!

Kies je dag, schrijf je in en de rest regelen wij

Vele duizenden mensen zijn je al voorgegaan en hebben onze dagcursus theorie auto gevolgd en zijn dezelfde dag geslaagd voor hun examen. Heb je toch nog twijfels en vraag je je af of onze cursus wel echt zo goed werkt? Lees dan eens de reviews van onze cursisten, dan zal je blij verrast zijn!

Wil jij je inschrijven? Kijk tussen onze data welke dag jou goed uitkomt. Na je inschrijving krijg je altijd een bevestiging van ons. Een aantal dagen voordat de cursus begint krijg je van ons nog een mail met extra uitleg en verdere informatie.

Bij onze snelcursus is het cursusmateriaal, de lunch, de reservering bij het CBR en vervoer naar het CBR inbegrepen.   

https://www.123-theorie.nl/

Gerelateerde artikelen

Originele onderdelen voor je oldtimer koop je online

Schrijven voor printmagazines

Waarom een Ford Fiesta kopen?