Remonstranten leeuwarden
Image default
Auto's en Motoren

De theoriecursus motor van Motorcursus.nl heeft écht effect!

Wil jij meedoen aan een theoriecursus motor die écht effect heeft? Waarbij de kans van slagen heel groot is? Dan is de motor theoriecursus van Motorcursus.nl echt iets voor jou. Wekenlang de boeken induiken en saaie cd-roms bekijken is niet nodig, je leert van ons binnen 1 dag wat je aan motortheorie moet weten. We horen je denken: binnen 1 dag, dat is toch onmogelijk? Nee hoor, dat is het zeker niet! Door de unieke cursus die wij hebben ontwikkeld haalt zo goed als iedereen binnen 1 dag leren het motor theoriecertificaat!

Sublieme manier van lesgeven

Onze docenten geven op een sublieme manier les. Relaxed, duidelijk, met een vleugje humor en met enorm veel ervaring. Ervaring in hoe zij jou de theorie het beste kunnen aanleren. Op zo’n manier dat je het niet binnen 5 minuten kwijt bent. Nee hoor, je kan voor zeer lange tijd genieten van de kennis die je bij ons hebt opgedaan. Heb jij leerproblemen, concentratieproblemen of moeite met de Nederlandse taal (bijvoorbeeld door dyslexie)? Geen probleem, ook hier hebben onze docenten ervaring mee. Ze bewaren de rust, geven jou zelfvertrouwen en herhalen de lesstof waar nodig. Je krijgt slimme trucs en tips aangereikt waardoor je de lesstof veel beter kunt onthouden. Ook slimme ezelsbruggetjes worden jou aangeleerd. Dit is vooral super fijn voor de wat lastigere motortheorie.

De les, die overigens klassikaal gegeven wordt, neemt een deel van de ochtend in beslag. Wanneer de theorieles is afgerond en alles is behandeld ga je oefen-examens maken. Dit zijn niet zomaar oefen-examens. De examens waarmee we jou laten oefenen zitten hetzelfde in elkaar als de officiële examens bij het CBR. Dezelfde vragen, dezelfde vraagsoorten en zelfs een paar instinkvragen. Want in ieder CBR examen zitten één of meerdere instinkvragen. Daar zal jij na al dit oefenen niet meer intrappen!

Actief op meer dan 9 locaties

Bij Motorcursus.nl kan je je onder andere inschrijven voor de cursus motor theorie in Amsterdam, Arnhem, Goes en Eindhoven. Wij zijn op meer dan 9 verschillende locaties in Nederland actief. Bieden wij jou ook binnenkort hulp bij het aanleren van de motortheorie zodat jij binnen 1 dag kan slagen?

https://www.motorcursus.nl/