Remonstranten leeuwarden
Image default
Auto's en Motoren

Originele onderdelen voor je oldtimer koop je online

Ben jij de trotse eigenaar van een Type 3 Classic Volkswagen en heb je bepaalde accessoires nodig? Ben je op zoek naar bepaalde VW T2 onderdelen? Het is de hoogste tijd om kennis te maken met Paruzzi. Dit Nederlandse bedrijf verkoopt authentieke parts voor VW oldtimers. Je kunt langsgaan bij het magazijn in Yerseke. Veel handiger is het waarschijnlijk om online een bestelling te plaatsen. Op de website zijn alle onderdelen gerangschikt in 10 categorieën. Groep 7: bumpers, chassis, hand- & voetbedieningen lichten we toe. Weet je nog niet exact wat je nodig hebt, bekijk dan alle items. Wil je gerichter zoeken, kies dan een van de volgende subgroepen:

-701: chassiskop en bodemplaten;

-705: frame;

-707: bumpers;

-711: verwarmingskleppenkabel, schakelstangen, handremhandel;

-721  voetbedieningssysteem;

-723: rempedaal, gaskabel automaat.

Voor je bumpers heeft Paruzzi RVS bouten van het merk EMC op voorraad. Ze zijn geschikt voor Type 3 8.1969 en later. Het zijn verchroomde M8 x 15 bouten, verpakt per 6 stuks. De M8 x 20 bouten worden per paar verkocht. Andere bumperstukken die direct leverbaar zijn: gegolfde RVS veerringen en RVS zeskantmoeren.

Vervangende onderdelen nodig voor je VW Kubel? Check Paruzzi. Dit geldt ook voor Karmann Ghia-bezitters. Jullie zullen precies vinden wat je nodig hebt. Parts voor dit type VW zijn ook in 10 hoofdgroepen verdeeld. We nemen nu een kijkje bij 3 transmissie. Subcategorieën hierbij zijn:

-300: versnellingsbak;

-301: versnellingsbakhuis en ophanging;

-309: tandwielen en assen t/m 1960;

-311: tandwielen en assen vanaf 1960.

Een compleet nieuwe versnellingsbak van Rancho kan vandaag nog voor je ingepakt en opgestuurd worden. Heb je liever een gereviseerd model, ook die liggen voor je klaar. Een voorbeeld is de versnellingsbak 8:31 (3.875). Hij is toepasbaar op Kever en Karmann Ghia met 1600cc motor t/m 7.1970. De versnellingsbak is volledig gesynchroniseerd. Ophangingsrubbers, druklager en olie zijn niet inbegrepen, maar kun je er natuurlijk los bij bestellen. Binnen de subgroep tandwielen en assen vanaf 1960 vallen onder meer: synchromeshringen bedoeld om het koppelen van de tandwielen soepel te laten verlopen. Dankzij dit soort ringen zijn de toerentallen van tandwiel en as aan elkaar gelijk bij het schakelen.

https://www.paruzzi.com/nl/