Remonstranten leeuwarden
Image default
Hobby en vrije tijd

Kwaliteitswiet kun je zelf thuis kweken

Op de website van Weed Seeds Express kun je dagelijks terecht voor een interessante wie tzaden aanbieding. Zo kun je er goedkope zaadjes met een hoog THC-gehalte kopen en er gelden kortingen tot wel 30%. Bij sommige zaden krijg je er 10 gratis. Het Weed Seeds Express team koopt grootschalig in bij professionele handelaren in binnen- en buitenland en kweekt zelf. Dit zorgt voor een groot en afwisselend aanbod van weed zaadjes. Santa Maria is een voorbeeld van weed voor de meer ervaren kweker en roker. We hebben het hier over de autoflower variant die nauw verwant is aan de Santa Maria uit de Braziliaanse jungles. De kruising van 80% Indica Santa Maria met 20% ruderalis zorgt ervoor dat dit vrouwelijke plantje vanzelf gaat bloeien. Een speciaal lichtschema is niet nodig. Het beste resultaat krijg je als je Santa Maria binnen kweekt in een SOG-opstelling. Door veel kleine plantjes -in plaats van een paar grote- naast elkaar te plaatsen zorg je ervoor dat met name in de breedte groei plaatsvindt. De afzonderlijke planten worden niet zo hoog; de groeiperiode is verhoudingsgewijs kort. SOG staat voor Sea of Green en daarmee wordt het uiteindelijke resultaat bedoeld: een zee aan groen!

Zaden bestellen bij Weed Seeds Express

Wie tzaden kopen via Weed Seeds Express gaat snel en soepel. Bovendien is het veilig en vertrouwd. Na een rondje langs de verschillende weed zaden klik je op het zaadje van jouw voorkeur. Dan kies je een van de betaalmethoden: iDEAL, Sofortbanking, bankoverschrijving, contante betaling of creditcard (Visa / Master). Vervolgens geef je een voorkeur aan voor brievenbus post (gratis!) of track & trace (€4,00). Na een akkoord met de algemene voorwaarden kun je de bestelling definitief maken. Dit zijn de belangrijkste leveringsvoorwaarden:

-bij elke aankoop 20% extra zaadjes;

-100% kiem- en leveringsgarantie;

-kosteloze verzending in Nederland;

-op werkdagen voor 15.00 uur besteld, aflevering de volgende dag.

Heb je nog vragen over een bepaalde wietsoort of over het aankoopproces? Via de live chat krijg je snel een antwoord. Wil je liever iemand telefonisch spreken, bel dan met +31 23 30 20 309.

https://weedseedsexpress.com/